|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Klątwy i uroki ... co o tym myślicie?
Witam, postanowiłam sprawdzić co drogie Panie myślicie o temacie Klątw i Uroków. Na pewno znajdą się sceptycy, ale także może któraś z osób odwiedzających te forum ma z tym doświadczenie i ciekawą historie, którą się z nami podzieli
![]() Ja uważam, iż wszystko siedzi w głowie, ale nie wątpię, że zło życzenie ludzi może mieć zły wpływ na nasze życie. Zresztą, karma się zwraca, itd... Podobno "lanie wosku pszczelego" nad kimś pomaga w zdejmowaniu uroków/klątw , taki stary sposób naszych przodków. Niby nic, ale znam historie, że bardzo pomogło (nawet kilka znam opowieści ![]() A Wy , może znacie jakieś stare przesądy/sposoby "co się robi na zło życzenie ludzi/klątwy/uroki" ? * i nie mam na myśli wrednych odpowiedzi w stylu "kopnąć dziada w dupĘ XD" Edytowane przez migi11 Czas edycji: 2017-01-25 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Klątwy i uroki ... co o tym myślicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Co to do diabła jest "zło życzenie"?
Nie wierzę w takie głupotki, ale wierzę, że to całkiem niezły sposób na naciąganie naiwniaczków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Naczelna Nastolatka
|
Cytat:
![]() Dziękuję. ![]() wysłane telepatycznie
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Nie znam żadnej klątwy, ale chętnie przyjmę rok znajdujący pracę za 5 k i rycerza na białym koniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;7023564 6]Nie wierzę w te bzdury i irytują mnie ludzie, którzy plotą farmazony o urokach, karmie, przecieraniu twarzy majtkami, 'zapatrzeniu się', przelewaniu jajka nad głową itd.[/QUOTE]
Niektórzy ludzie lubią pobawić się w sypialni, nic w tym złego. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Kilka lat temu wyśmiałabym ten wątek. Od tamtego czasu przewinęło mi się parę takich czarnych serii, że coś w tym być musiało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;70343031]Opowiedz nam o tym.
![]() Cóż za ironia. Nie, sploty okoliczności dotyczyły (również) spraw, co do których nie uzewnętrzniam się w internetach. Ale na to, że pewne rzeczy potoczą się dokładnie na odwrót, było mniej niż promil szans. I jeśli w kilku podstawowych kwestiach byłam tą jedną osobą na milion, której musi się przytrafić ![]() Tak jak pisałam wcześniej - kilka lat temu też bym założycielkę tematu wyśmiała i ironizowała. Ale nikomu nie życzę, by przekonał się na własnej skórze tak mocno jak ja, że nie wszystko da się racjonalnie wyjaśnić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Uznaję też przepływ energii między ludźmi - jedni działają na nas lepiej, inni strasznie. No ale aura energetyczna jest już dawno opisana w nauce. Pozostają jeszcze te cechy drugiej osoby, które odczytujemy 'starym mózgiem', nieuświadamiamy sobie tego, a nastawienie mamy w związku z tym jakieś konkretne. W uroki, zabobony i inne takie z pogranicza czarnej magii nie wierzę, ale chętnie oglądam programy o tym. np. Kossakowski Szósty Zmysł uwielbiałam oglądać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ale może ktoś miał podobne doświadczenie ![]() Gdy zaczęło mi się układać, z biegiem czasu zaczęłam mieć małe niepowodzenia, które rosły. Zaczęły spotykać mnie takie rzeczy jak: zrywanie się po 3 w nocy, koszmary, problemy w pracy i związku, czułam się jakbym była omotana, itd... Długo to trwało, mniejsza. Po pewnym czasie dowiedziałam się o pewnej zawistną osobę w moim otoczeniu, strasznie zainteresowana moim życiem, zwłaszcza zawodowym i uczuciowym. Cóż, po dowiedzeniu się, że ktoś mi źle życzy z zazdrości, zaczęłam recytować mantrę (nie zaszkodzi a może pomoże) "Niech zło rzeczy Jego, wróci do Niego". Po czasie zrobiło się stabilnie w moim życiu, ale... Nagle pewna OSOBA z mojego otoczenia, zaczęła mieć problemy podobne do wcześniejsze moich. Hym... intrygujące... Edytowane przez migi11 Czas edycji: 2017-02-01 o 11:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;7035266 1]Ja na przykład mam silną intuicję. Naprawdę silną. Niestety nie słucham jej i wielokrotnie tego żałowałam.
Uznaję też przepływ energii między ludźmi - jedni działają na nas lepiej, inni strasznie. No ale aura energetyczna jest już dawno opisana w nauce. Pozostają jeszcze te cechy drugiej osoby, które odczytujemy 'starym mózgiem', nieuświadamiamy sobie tego, a nastawienie mamy w związku z tym jakieś konkretne. W uroki, zabobony i inne takie z pogranicza czarnej magii nie wierzę, ale chętnie oglądam programy o tym. np. Kossakowski Szósty Zmysł uwielbiałam oglądać ![]() Czyżby tu też pojawił się wątek o osobach toksycznych, wampirach energetycznych ![]() Edytowane przez migi11 Czas edycji: 2017-01-31 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.