|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
co z tym tonikiem pichtowym?
Czytajac Wasze wypowiedzi na róŻne tematy,czesto pada jego nazwa,a ja nic nie wiem na ten temat,więc pytam Was, wizażanki:
co to dokładnie jest,na co sie to stosuje,co może zdziałać i czy odopwiedni jest dla każdego rodzaju cery? Proszę oświecić mnie w tej kwesti ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: co z tym tonikiem pichtowym?
Chodzi o tonik pichtowy Profarmu lub naftę pichtową własnej roboty (nafta kosmetyczna + olejek eteryczny), nazywaną także tonikiem .
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...lejek+pichtowy https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...lejek+pichtowy Temat był szeroko omawiany - skorzystaj z wyszukiwarki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
mikstura własnej roboty 10 ml olejku pichtowego plus 40 ml nafty kosmetycznej petroleum d5- wychodzi tonik, ale uwaga może wysuszać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dzisiaj właśnie zrobiłam sobie tą mieszankę-tonik, trochę się bałam, ale zobaczymy jak to będzie np. rano jak wstanę
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
nie wiem, czy można, ale ja stosuję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam !! ![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.