|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Manifesto a My Manifesto I.Rossellini
Dziewczyny-jestem zakochana od dawna w My Manifesto Isabelli Rossellini, niestety aktualnie nie mam gdzie ich kupić.Trafiłam w sieci na Manifesto(stworzone trzy lata wcześniej niz M.M.-w 2000r.)-na oko bardzo podobne, grafika ciut inna, ale kolor i buteleczka prawie taka sama. Nuty też podobne, ale nie do końca takie same.Czy któraś z Was próbowała obu i może coś mi podpowiedzieć...???Nie wiem czy ryzykować????Mogłabym wziąc próbkę ,ale zanim dojdzie, ktoś mi zwinie sprzed nosa buteleczkę....
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Manifesto a My Manifesto I.Rossellini
Kup coś podobnego a innej firmy takiej co dziś produkuje, od tak dawna leży że może być popsutym zapachem.
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
...znasz jakiś zapach podobny do My Manifesto?Ja jeszcze nie spotkałam, ale może czas poszukać;-) Podane daty , to daty premiery zapachu nie produkcji, nie wiem do którego roku były tak na prawdę produkowane.Kupuję już od kilku lat i jakoś nigdy nie były "skiszone"
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Zawsze może być pierwsza wpadka
czego nie życzę, bo sama bym nie chciała popsutego zapachu dostać.Może na fragrantice typują podobne zapachy, można sprawdzić, ciągle tam nuty sprawdzam, bo są takie co nie lubię, a tam ludzie klikają w składniki które najbardziej czują. Manifesto nie miałam nigdy, z zielonych zapachów i starszych to uwielbiam Cabotine de gres to mój zielony ulubieniec, ale po nutach widzę że to zupełnie co innego, Gres to zapach zielono-słodko -miodowy i dla mnie hit, tak jak dla ciebie Manifesto
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
jesli szukasz czegos podobnego to moze ten post pomoże chociaż nieco :
http://www.basenotes.net/threads/212...f-MY-MANIFESTO ile w tym podobienstw faktycznych to nie wiem , bo na zapachach damskich to sie mało znam ale może jakies wskazówki bedą przydatne |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.