|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Manifesto a My Manifesto I.Rossellini
Dziewczyny-jestem zakochana od dawna w My Manifesto Isabelli Rossellini, niestety aktualnie nie mam gdzie ich kupić.Trafiłam w sieci na Manifesto(stworzone trzy lata wcześniej niz M.M.-w 2000r.)-na oko bardzo podobne, grafika ciut inna, ale kolor i buteleczka prawie taka sama. Nuty też podobne, ale nie do końca takie same.Czy któraś z Was próbowała obu i może coś mi podpowiedzieć...???Nie wiem czy ryzykować????Mogłabym wziąc próbkę ,ale zanim dojdzie, ktoś mi zwinie sprzed nosa buteleczkę....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Manifesto a My Manifesto I.Rossellini
Kup coś podobnego a innej firmy takiej co dziś produkuje, od tak dawna leży że może być popsutym zapachem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
...znasz jakiś zapach podobny do My Manifesto?Ja jeszcze nie spotkałam, ale może czas poszukać;-) Podane daty , to daty premiery zapachu nie produkcji, nie wiem do którego roku były tak na prawdę produkowane.Kupuję już od kilku lat i jakoś nigdy nie były "skiszone" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Zawsze może być pierwsza wpadka
![]() Może na fragrantice typują podobne zapachy, można sprawdzić, ciągle tam nuty sprawdzam, bo są takie co nie lubię, a tam ludzie klikają w składniki które najbardziej czują. Manifesto nie miałam nigdy, z zielonych zapachów i starszych to uwielbiam Cabotine de gres ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
jesli szukasz czegos podobnego to moze ten post pomoże chociaż nieco :
http://www.basenotes.net/threads/212...f-MY-MANIFESTO ile w tym podobienstw faktycznych to nie wiem , bo na zapachach damskich to sie mało znam ale może jakies wskazówki bedą przydatne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.