|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
make- up artist in London
Hey! czy jest wsrod was ktos kto pracuje jako wizazysta lub makijazysta w Londynie?Napiszcie cos o sobie, co robicie, jak wyglada wasza praca, czy wam sie podoba, jak ja znalazlyscie...Chcialabym od was uslyszec!!!piszcie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: make- up artist in London
a moze ktos pracuje w tym zawodzie w innym kraju?! wy tez piszcie! chce uslyszec jak robicie kariere i jak wam sie podoba praca w tym zawodzie i kraju! szybko bo trace szybko cierpliwosc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Szkoda, że zero odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
To ni mozliwe!! gdzie sie te Polki podziewaja??!! podobno jest nas tu z 200 tys!! i ze niby jestem jedyna wizaz.??!!
Hey Psheniczka dolaczaj do mnie szybko!!! kiedy wpadasz i co masz zamiar tu robic? Pozdrawiam i czekam!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Ja troche z innej polki....kosmetolog.Na razie nie pracuje w zawodzie ale przymierzam sie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ty co tam robisz Kamisol? pracujesz w zawodzie? Betka72 powodzenia...!!! Jak ty już będziesz sławna napewno usłyszysz o też mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Dzieki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Hey Gwiazdy!
![]() Ciesze sie ze sie ktos odezwal! Betka! ja tez jestem kosmetologiem! ![]() studiowalam w Poznaniu. potem wyjechalam tu. zrobilam jeszcze kilka kursow- masaz sportowy, indian head massage, make-up artist i style maker czyli analiza koloryst. i te sprawy. obecnie pracuje jako medical aesthetician (tu nie ma takiego zawodu jak kosmetolog ![]() Pracuje z roznymi typami laserow, robie konsultacje skory, "medyczne" zabiegi skorne, tj pilingi chemiczne, IPL, microdermabrazja, wybielanie zebow itp.. Oprocz tego, robie make-upy do filmow mojego chlopaka. On studiuje "Digital Film Making" i robi filmy (narazie prace domowe do szkoly). Ja uwielbiam makijaze a ze w pracy tego nie robie, to przynajmniej jako hobby wykorzystuje to w jego projektach.. Czasami tez jak czas pozwala robie prywatne analizy kolorystyczne babkom ktore chca sie dowiedziec, co nosic, jakie kolory im pasuja, jak sie malowac itp. Niestety, Londyn to bardzo busy miasto i nie ma czasu na takie hobby... Ale oba te zawody przynosza mi satysfakcje. Rozwiazuje problemy skorne ludziom w pracy, a po pracy czasem pomoge komus wygladac piekniej, albo robie makijaz do zdjec /filmow mojego facecika ![]() Psheniczka- o Delamarze slyszalam - jest podobno super. Chcialam sie do niej zapisac, ale brak czasu a tez nie wiedzialam jaki kurs wybrac, bo jest b. drogo i nie chcialabym stracic tyle kasy na cos, co juz umiem... A i samej tez mi sie nie chcialo.. Jest jeszcze inna b. slynna szkola " London College of Fashion" Oba sa dobre.. Tak wiec wpadaj do Londynu, zapiszemy sie razem. Co by Cie najbardziej interesowalo? special effects do filmow, czy media i fashion? Pisz pisz, nie moge sie doczekac!! A u Ciebie Betka sa kosmetolodzy? czy tez tylko beauty therapists? POZDRAWIAM |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
betka72 nasze niki będą naszymi pseudo zawodowymi
![]() Kamisol to już wiem z kogo usług będę korzystać jak będę chciała polepszyć stan mojej skóry albo wybielić zęby ![]() Buziaki dziewczyny!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
[quote=kamisol]Hey Gwiazdy!
![]() Ciesze sie ze sie ktos odezwal! Betka! ja tez jestem kosmetologiem! ![]() studiowalam w Poznaniu. potem wyjechalam tu. zrobilam jeszcze kilka kursow- masaz sportowy, indian head massage, make-up artist i style maker czyli analiza koloryst. i te sprawy. obecnie pracuje jako medical aesthetician (tu nie ma takiego zawodu jak kosmetolog ![]() Rany!ja tez w Poznaniu studia skonczylam.My pewnie z jednej tasmy jestesmy ![]() ![]() ![]() Pracuje z roznymi typami laserow, robie konsultacje skory, "medyczne" zabiegi skorne, tj pilingi chemiczne, IPL, microdermabrazja, wybielanie zebow itp.. Oprocz tego, robie make-upy do filmow mojego chlopaka. On studiuje "Digital Film Making" i robi filmy (narazie prace domowe do szkoly). Ja uwielbiam makijaze a ze w pracy tego nie robie, to przynajmniej jako hobby wykorzystuje to w jego projektach.. Czasami tez jak czas pozwala robie prywatne analizy kolorystyczne babkom ktore chca sie dowiedziec, co nosic, jakie kolory im pasuja, jak sie malowac itp. Niestety, Londyn to bardzo busy miasto i nie ma czasu na takie hobby... Ale oba te zawody przynosza mi satysfakcje. Rozwiazuje problemy skorne ludziom w pracy, a po pracy czasem pomoge komus wygladac piekniej, albo robie makijaz do zdjec /filmow mojego facecika ![]() Ale zarabiscie masz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
cos ten wieczorek dlugi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
a jaka jest sytuacja we Francji? czy tam kobiety dbaja o urode? i gdzie masz zamiar pracowac? Pozdrowka
![]() KOSMETOLODZY LACZMY SIE !!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
We Francji inaczej czas płynie:
![]() Kamisol a powiedz czy w Londynie drogie są usługi kosmetyczne? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
BAN stały
|
Cytat:
Padam dzis na twarz,przepraszam,nie doczekasz sie tego wieczoru mojego postu...
Zasypiam juz przed komputerem.Niedawno wrocilam z dzieciakami do domu po 12-sto godzinnym "swietowaniu swieta" w pracy meza.Jestem zakrecona nie gorzej jak dzieciaki po karuzelach ![]() ![]() Kurcze,do tego slonce tak niemilosiernie nas potraktowalo, pomimo filtrow,ze jestem w szoku ![]() Musze uzywac mocniejszych... Pa,pa |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
BAN stały
|
Cytat:
Kamisol,mam ostatnio troche mniej czasu i zaniedbalam ten watek ![]() ![]() Napisze niedlugo jak wyglada kosmetologia we FR. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.