|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Mokra plama na kanapie - nie wiadomo, skąd
Zrobiła mi się na kanapie mokra plama. Nic tam nie wylewałam ani nikt z domowników, ani nikt się nie zesikał
![]() Czy to możliwe i po co miałaby tam być woda? Zresztą dawno by wyschła przecież. Niestety, nie mogę tej kanapy rozciąć, bo dostęp do środka jest zabudowany listwą. Na pewno nic się nie wylało. Nie mamy w domu zwierząt. Plama jest duża. Załączam zdjęcie. Edytowane przez Dobranka Czas edycji: 2017-05-24 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mokra plama na kanapie - nie wiadomo, skąd
czy ta plama nadal jest mokra?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Może ktoś z domowników kręci? Albo duchy macie
![]()
Czasami bywa się gołębiem a czasami pomnikiem. ![]() ---------------------------------------------------------- PRETENSJONALNY nie oznacza "pełen pretensji" Za słownikiem PWN: pretensjonalny to 1. «zachowujący się sztucznie, krygujący się» 2. «zbyt wyszukany, świadczący o złym guście» |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
[1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;74089986]czy ta plama nadal jest mokra?[/QUOTE]
trochę wyschła |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
spójrz do góry, może sufit przecieka
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#6 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
obstawiam że komuś się coś wylało i nie chce się przyznać - bo jest zaciek w stronę oparcia. Dziwne że nie jeszcze nie wyschło. Czy od spodu na listwie lub łączeniu listwy z brzegiem jest zaciek, plama lub odkształcenie? Byłby gdyby w środku pękła butelka.
Czy plama ma jakiś zapach? Spróbuj osuszać papierowymi ręcznikami, jak wyschnie zamówiłabym czyszczenie kanapy. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Czy to jest pokój z balkonem? Czytałam kiedyś, że ludzie wypuszczają swoje koty na wędrówki i jakaś dziewczyna też opisywała, jak jej kot sąsiadów do domu przychodził po balkonach właśnie.
Może od wilgoci się robi coś takiego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
lokalna gwiazda
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;74098531]Czy to jest pokój z balkonem? Czytałam kiedyś, że ludzie wypuszczają swoje koty na wędrówki i jakaś dziewczyna też opisywała, jak jej kot sąsiadów do domu przychodził po balkonach właśnie.
Może od wilgoci się robi coś takiego?[/QUOTE] Możliwe, że kolor kanapy mu się nie spodobał. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Jak nie chce zejsc to pewnie tluszcz, moze ktos jak jakies frytki lub cos podobnego na tej kanapie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Wygląda trochę jak odcisk spoconego tyłka jakiejś większej osoby.
![]() Sorki tak mi się skojarzyło. A serio to ktoś nabroił i nie chce się przyznać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Może to tyłek + sperma.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, pamietam, jak kiedys odwiedzilam moja siostre stryjeczna z synem i u niej nowcowalismy. Syn chlop dorosly a nad ranem, jak poszedl do lazienki kuzynka zaczela scielic lozka i jego tez.
Nagle ma ona taka glupawa mine i zwraca sie do mnie z zapytaniem z dziwnym usmieszkiem, co robic, bo w lozku jest mokra plama, nie wiadomo skad. Ja rownie z glupawa mina podskoczylam do lozka i zobaczylam ow plame. Patrzymy na siebie i obie nie wiemy co robic. Plama nie smierdzi, nie klei sie,(zadne polucje nocne) pod lozkiem jest sucho. Sprawdzilysmy, obwachalysmy. Po wyjsciu z lazienki syn zachowywal sie swobodnie a my jak te dwie ciotki dewotki patrzymy podejrzliwie na na niego i potem na siebie i coraz bardziej smieszy nas ta cala dziwna sytuacja. Najprosciej, by bylo zapytac ale...kiedys, jak syn byl maly dlugo sikal, gdy zaczal dojrzewac, to mu przeszlo. Ja sama sikalam do 13 r.z z powodu zwezenia cewki moczowej. Dzieki zabiegowi wyzdrowialam i oboje z synem wiemy, jak takie moczenie w nocy potrafi uprzykrzyc zycie i odbic sie na psychce. Moja kuzyna tez o tym pamietala. I co, zapytalybyscie??? Sprawe zagadkowej plamy zostawilysmy bez odpowiedzi,ale co sie nasmialysmy to nasze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.