![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
kosmetyki Bingo (teraz BingoSpa)
w związku ze Świętami planuję zrobbic zakupy w sklepie tej firmy, bylam bardzo zadowolona z kilku produktów (szczególnie kuracji 12ziół i maski z proteinami kaszmiu i jedwabiu do włosów), ale w związku z tym, iż mają byc one na prezenty to nie chciałabym przestrzelić i kupić czegoś marnego
![]() czy któraś z Was mogłaby coś polecić? z góry dziękuję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: kosmetyki Bingo (teraz BingoSpa)
No niestety już jest po świętach. Ja jestem nowa więc dopiero się "wchłaniam" w forum. Ja wygrałam w konkursie kosmetyki z BingoSpa i bardzo mi się podobają. Mają bardzo ładny zapach i są tanie . To co mam i polecam to : Kolagenowe serum do mycia włosów, Balsam brzoskwiniowy do dłoni, Energetyzujące algi pod prysznic, Maseczka do twarzy - drożdżowa do cery tłustej. To polecam a co do innych to również myślę że są dobre.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Osobiście polecam serię SilkPure miałam opakowanie jedwabiu do mycia włosów. Cena jest przystępna, jedyne 8 zł. Ponieważ włosy myję codziennie jestem bardzo zadowolona. Nie puszą się, są gładsze, miękkie w dotyku. Nie elektryzują się. A używam razem z maseczką. Serdecznie polecam. Szkoda że po czasie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Gdzie można dostać te kosmetyki?Oprócz zamawiania z internetu oczywiście
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Podobno są w Auchan i Tesco.
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj w nocy jest 50% na preparaty z działu wyszczuplanie-koncentraty, polecacie coś ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Oddam w dobre ręce kod zniżkowy 50 zł do realizacji w sklepie internetowym. Dostawa gratis (ważny przy zakupach powyżej 100 zł)
Kod przekazany dalej - nieaktualne.
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2012-08-01 o 08:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Uwielbiam ich produkty. Żałuje, że dopiero niedawno je odkryłam. Ostatnio jestem zafascynowana ich peelingiem do stóp z kwasami. Nic nie peelinguję (bo mi się nie chce) tylko moczę nogi w tej soli 2-3 razy w tygodniu i efekt mam super. Unikam ścierania podeszw przez kosmetyczkę (nie znoszę tych wszystkich frezarek). Efekt mam porównywalny (ale bez łuszczenia się naskórka) z koreańskimi kuracjami do stóp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
dziewczyny czy w drogeriach tez mozna dostac te kosmetyki? jesli tak to w jakich?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Planuję zrobić pierwsze zamówienie w ich sklepie na ok. 100 zł z groszami. Jako nowy klient mogę sobie wybrać jeden produkt gratis o wartości zamówienia. Mogłybyście coś polecić właśnie tak do 100 zł, co naprawdę warto? Interesuje mnie pielęgnacja twarzy i ciała. Będę zamawiała m.in produkty do stóp i ciała. W internecie nie ma zbyt wielu opinii, są głównie recenzje kosmetyków do stóp i włosów. Dziękuję
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
czesc,
czy może ktos wie gdzie w Poznaniu moge znaleźć kosmetyki z Bingospa ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
u mnie są w E.leclerc
![]()
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dodatkowo chcę wypróbować krem na noc z kwasem migdałowym,maskę błotną z zieloną glinką, i/ lub peeling błotny do twarzy. Jest też 50% kwas AHA, ale mam obawy że coś sobie zrobię, dlatego wolę spróbować tym kremikiem.
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
ja mam ten silnie złuszczający, zawsze używałam jak peelingu, ale sposób na moczenie stóp łatwiejszy, muszę wypróbować
![]() mam też peeling błotny o którym wspomniałaś i samo błoto z morza martwego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Witajcie! Kochane, dziś dowiedziałam się o serii kosmetyków Bingo Spa. chciałabym coś zamówić na cellutit, jakiś dobry peeeling do twarzy oraz coś do włosów? co polecacie najbardziej, bo produktów jest sporo;-)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Witajcie,
Ja mialam z Bingo Spa blotny peeling do twarzy oraz blotną maseczke z kolagenem i nie bylam zadowolona. O ile jeszcze peeling swoje zadanie w sumie spelnial i scieral naskórek, chociaż za delikatnie jak dla mnie, to maseczka po prostu nie robiła na mojej skorze zupelnie nic, a do tego miala okropna jakąś taką puszystą konsystencje, która utrudniała nakładanie. Być może z ciekawości zajakiś czas skuszę się na jakies inne produkty, ale jak na ten moment jestem zawiedziona. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Ja znalazłam Bingospa w Krakowie, w Auchan, zamierzam sobie kupić coś do włosów bo się naczytałam na KWC
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
W Olsztynie są do kupienia w sklepie Rita na Grunwaldzkiej. Fajny sklep można kupić produkty z e-naturalne. Kupiłam tam szampon borowinowy - TŻ jest bardzo zadowolony bo on go używa. Ja mam taki różowy z jedwabiem też fajny choć w tej chwili poszedł w odstawkę na rzecz jantaru. Dostałam też próbki delikatnego kremu z kolagenem i z kwasami aha. Jeżeli ten z kwasami mi się sprawdzi to żegnaj wydawanie 50 zł na avene
![]() Czy ktoś używał może tego koncentratu na cellulit? Jest dosyć drogi ale jeżeli działa... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
w Szczecinie w Auchan chyba z 7 rodzajów masek wprowadzonych bardzo niedawno - byłam przed świętami i były oznaczone jako "nowość"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
U mnie stacjonarnie jest Koncentrat cynamonowo - kofeinowy, ostatnio widziałam coś z L- karnityną ale Panie jak tylko sobie zażyczę to zamówią. Chyba skusze się na ten koncentrat, mniejsze opakowanie na wypróbowanie. Wąchałam ich żele pod prysznic jeden pachnie jak kogiel- mogiel mmm...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
![]()
Będę w najbliższym czasie robić zamówienie w sklepie internetowym, jakby ktoś z Was chciał dołączyć się do zamówienia aby nie płacić za przesyłkę to zapraszam na priv, odbiór kosmetyków w Krakowie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Hej. Mam do Was pytanie, czy myślicie, że ten proszek do stóp z 50% AHA można używać w mniejszym stężeniu na inne partie ciała np na ramiona lub nos i brodę, czy lepiej nie ryzykować?
![]() Używam thermogelu z cynamonem i mogę polecić. Najlepiej działa po peelingu lub kapieli w wannie, wtedy porządnie pali ale za to naprawdę wygładza. Na pewno nie nadaje się dla dziewczyn które kiepsko znoszą takie tortury i albo maja naczynka, więc ostrzegam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
A używałyście może zabiegu wyszczuplającego z kofeiną? Planuję kupić (czekam na zdjęcie składu, pani ze sklepu internetowego mi obiecała). Martwi mnie to, że ciężko znaleźć opinie na temat produktów tej firmy w internecie (no, może poza reklamowymi postami "użytkowników-jednej-wiadomości" albo wpisami blogerek, które testowały BingoSpa za darmo, a potem napisały, że działa cuda..)
A przy okazji: może któraś z dziewczyn bywających w Krakowskim Auchan/Tesco widziała ten produkt? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
O kurcze, nie wiedziałam że ta firma jest w Szczecinie! Muszę pojechać do Tesco albo do Auchana koniecznie, bo właśnie skończyła mi się maska z Biovax!
Super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Ja sie nieco rozczarowalam produktem tej firmy, a mianowicie kupilam olejek arganowych, ktory kosztowal ponad 30 zl za 30 ml (zatem powinien byc on nierafinowany). Na opakowaniu nie bylo informacji, a ja zaryzykowalam i kupilam. W domu okazalo sie, ze jest rafinowany. Mimo to uzylam go na czolo i strasznie mnie zapchal ;( Zaczelam go uzywac na koncowki wlosow i jest ok, ale ponownie juz nie kupie.
Produkty tej firmy sa w drogeriach Jasmin. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.