|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy istnieje taki produkt drogeryjny?
Poszukuje szamponu, odzywki albo maski. Od razu zaznacze, ze w gre wchodza wyłącznie produkty drogeryjne, a juz najlepiej rossmann'owe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy istnieje taki produkt drogeryjny?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ja mam takie włosy. Są lekkie jak piórko, unoszą się przy każdym podmuchu wiatru, jak idę to fruwają w okół mnie, łatwo się unoszą i nie zbijają w strąki. I chociaż stosuję maski które 'normalne' włosy by obciążyły na moich nie robią większego wrażenia. Odżywek w ogóle nie stosuję bo są za lekkie tylko maski a mimo to włosów nie da się niczym obciążyć. Jeśli znajduję produkt który się chociaż lekko dociąża to jestem wniebowzięta.
Mam cienkie włosy, jest ich dużo ale są cienkie i tym samym lekkie także nie sądzę, że pielęgnacja może cokolwiek zdziałać. Tu raczej chodzi o typ włosów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Witajcie, mogę polecić fantastyczny szampon rokitnikowy z efektem laminowania. Używam od roku, moje włosy nabrały blasku, są gładkie i lejące, łatwo się rozczesują.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
A co to za szampon? Możesz wstawić linka? Czy to szampon Natura Siberica?
Edytowane przez nikki2676 Czas edycji: 2017-04-13 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.