|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Fryzurka dla mnie.![]() ![]()
._.+*+._LeT ThE SuNsHiNe In YoUr HeArT_.+*+._. Edytowane przez eve160 Czas edycji: 2006-05-02 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Fryzurka dla mnie.
Eve160,
po pierwsze na fotce, którą zamieściłaś masz bardzo ładny odcień włosów, w dodatku widzę, że masz zdrowiutkie włoski, (jak święcą) jeżeli chodzi o kolor to ja bym nic na twoim miejscu nie zmieniałam, no może tylko pogłębiła po drugie z tych fot, które zamieściałaś, jeżeli chodzi o kolor to obydwa odcienie mi się nawet podobają, ale to są peruki z tego, co widzę? na pewno nie polecam ci takiego blondu do twojego południowego typu urody ![]() może pomogą ci osoby, które potrafią dobierać fryzurki w programach, (ja nie mam takiego programu), jak coś znajdę z fotek to postaram się zamieścić, szukasz tylko fryzur z grzywką ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie z poprzedniczka, masz piekny kolor wlosow. Fryzurki, ktore zamescilas sa bardzo ladne i myslę,że beda Ci pasować (mowie o tych z ciemnymi wlosami
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mysle ze fryzurki sa wprost dla Ciebie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Heh
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.