|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Proszę o POMOC!!:(
1 kwietnia wzelam tabletki postinor-duo i nie miałam po nim żadnych skutków ubocznych czułam się dobrze jak zawsze. nastepnie dnia 6 kwietnia nów (pechowy tydzień) pekla nam prezerwatywa jednak moj chlopak zdazyl sie wczesniej zoriebtowac ze cos jest nie tak i nie skonczyl we mnie. zaznacze ze mam regularna miesiaczke i ta powinnam dostac 18 kwietnia ale tu niespodzianka i dostalam plamienia 8 kwietnia, bo na tej ulotce od leku pisało ze moga wystapic krwawienia do 2\3 dni no ale ja je dostalam po tygodniu dopiero:/i trwały 3 dni. no a potem miała dziwne objawy mianowicie piersi mi urosły i mnie bolą tak samo sutki,raz wymiotowałam, chodze sikac bardzo czesto i czasami mnie boli brzuch, no i teoretycxnie powinnam dostac okres 18 no ale dzis 23 a tu ani sladu miesiaczki zadna z moich kolezanek nie miala takich problemow a na ulotce pisalo ze miesiaczka wystepuje prawidlowo i w terminie a ja nie mam :/. dodam ze od dwóch dni jest mi nie dobrze noi od jakis 4 dni mam podwyzszona temperature do 37,3 i sie utrzymuje do tych 37 stopni i teraz proszę o pomoc no bo nie wiem co o tym mysleć proszę o wasze zdanie i radę do lekarza mam pozno termin wiec mnie to troche gryzie i nie moge spac nocami wiec prosze o jak najszybsza odpowiedz i pomoc z góry dziekuje
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Proszę o POMOC!!:(
zrob test skoro okres powinnien byc 18 a do dzisiaj go nie ma.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Proszę o POMOC!!:(
a temperature masz podwyzszona pod pacha czy w jakim miejscu? powinnas zrobic test, albo zasiegnac porady lekarza.
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.