|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co o tym myślicie ?
Moja historia wyglada tak ..
Poznałem piękna,cudowną dziewczyne bardzo sie o nią starałęm .. gdy miala gorszy dzien wysyłałem jej kwiaty do pracy ,gdy miala ochote na pizze przywoziłem ją z ukrytym liscikiem pod pizza .. obojętnie co sie działo wsiadałęm w auto i przyjeżdzałem sama mówiła ,że nikt tyle dla niej nigdy nie zrobil .. na codzien nie mieszkam w Polsce wiec widywalismy sie tylko w weekendy, w tygodniu rozmawalismy po 5 h przez telefon mieliśmy ze sobą naprawawde super kontakt .. ona opowiadała mi dosłownie o wszystkim tak samo jak ja jej mówiła, że jestem tak kochany ze nawet pokłócić sie ze mna nie idzie, wiadomo były zgrzyty ale jak wszedzie,bardzo sie kochaliśmy .Była gotowa przyjechać do mnie na stałe nawet rodzice ja namawiali do wyjazdu.Byliśmy ze sobą 1,5roku , z dnia na dzien stwierdzila ze ma gorsze dni doszły do tego problemy zdrowotne i ,że potrzebuję czasu dostała go ode mnie .. była coraz bardziej chłodna nawet jak przyjezdzałem chciałem ja objąć to odsuwała moją rękę .. rozmawiając ze mna przez telefon chamsko chrupała chrupki i praktycznie odpowiadała tylko "yhhmmm" mlaskając chamsko ,pewnego dnia dostałęm od niej taką wiadomość ''nie zapomnij o kolczyku" w ten dzien mieliśmy sie spotkac pojechałem wiedziałem ,że to bedzie nasze ostatnie spotkanie bo w ten dzien wyjezdzałęm za granice i chciałęm odejsc z klasą, chwyciłem ją za rękę i powiedziałęmj ,że zawsze może na mnie liczyc i mam nadzieje ,że jak kiedyś jej to przejdzie usiadzie wyciszy sie to chociaz troche zateskni tak jak ja za nia tesknie przytuliłem ją i odszedłem nie odwracając sie ..kilka dni po tym zauwazyłem ,że znowu kręci ze swoim byłym który ja wcześniej zdradzil, bedąc ze mna zarzekała sie ,że 2 razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi , mówiła też ze on potrafi dobrze człowieka zbajerować ..i dużo przez niego sie nacierpiała. Nie potrafie sobie z tym poradzić .. dlaczego ? siedząc na fejsie odkryłem ,że kontakt ze sobą mogli juz mieć od listopada-grudnia a nasza przygoda zakonczyła sie na początku stycznia .. czyli on juz byl .. wiem też ,że wcale tam chyba tak kolorowo nie ma w tym swoim nowym lepszym zwiazku ,ostatnio probowala nawiązać kontakt z moja siostrą ,która wczesniej totalnie ją olała i nie odpisywała na jej wiadomości po tym co mi zrobiła ..dodałem ostatnio zdjecie na fejsie jak wychodze na impreze ,chwile po tym dodała razem z nim .. oczywiscie zdjecie nie było robione w tym czasie co moje bo był to wieczór a ona dodała zdjęcię z dnia .. Więc mam pytanie co teraz ? Dlaczego tak postapiła okłamywała minęły juz prawie 2 miesiące od ostatniego spotkania a ja nie potrafie sobie z tym poradzić .. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co o tym myślicie ?
Taką kobietę radzę zostawić w spokoju. Będzie Ci lepiej bez jej gierek. A Ty co? Zatęskni to przyjmiesz ją jakby nic się nie stało? Później znowu się znudzi, poszuka innego i wróci po pół roku? No spoko, są faceci którym zdrada kochanej kobiety nie przeszkadza. Może to Ty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Albo się odkochala albo ten były jej nigdy nie przeszedł i związek z Tobą był na pocieszenie. Stawiam na to drugie.
Odpuść ją sobie bo nie jest warta Twojego czasu i energii. Na początku jest trudno wiadomo, ale 2 miesiące to nie jest tak długo, daj sobie czas żeby o niej zapomnieć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Olej ją, szkoda twojego czasu i nerwów.
Wywal ze znajomych, zablokuj na fejsie, nie będziesz musiał na to patrzeć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Wiecie co mnie najbardziej boli .. że nie otrzymałem żadnego szacunku i ani trochę szczerości .. wtedy napewno tak mocno bym tego nie przeżywał .. a człowiek żył ☠☠☠aną nadzieją ..
---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.