|
Notka |
|
Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Podkład Lily Lolo - odcień / rodzaj
Witajcie
![]() otóż, skończył mi się mój podkład z Annabelle Minerals o odcieniu: Golden Fairest. Chciałabym spróbować podkładu z Lily Lolo. Po pierwsze zastanawiam się czy warto. Ale chyba go wypróbuję z racji tego że trwa promocja 10% na costasy ![]() Problem polega na tym, że nie wiem jaki wybrać odcień. Najlepiej byłoby był podobny do tego z Annabelle Minerals. I czy ktoś z Was się orientuje jaki odcień były podobny? Proszę o pomoc bo promocja do 1.11 ![]() Drugi problem to rodzaj. Bo są do cery mieszanej suchej itd. Generalnie mam cerę mieszaną z lekkimi wypryskami. Na czole mam sporo podskórnych krostek, ale nie ropnych. No ale ropnych też kilka. Ale niewiele. No więc co, brać ten do cery mieszanej? Pomóżcie, please ![]() ![]() ![]() BTW. zamiast uczyć się z rachunku prawdopodobieństwa do zaliczenia ja piszę na forum ![]() ![]() ![]() Edytowane przez AgAnieSZkA_ Czas edycji: 2016-10-30 o 02:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Podkład Lily Lolo - odcień / rodzaj
Nie wiem czy Ci to pomoze:mój odcień A.M Golden fair (lekko szarzeje na mojej skórze )
L.L. Popcorn (idealny,najlepiej dobrany podkład ever) Z tego co wiem to LL ma tylko jedną formule
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Kupiłam w odcieniu Warm Peach i jest idealny, bo z AM był ciut za jasny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
moim zdaniem nie warto, bo Anabelle jest znacznie lepszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
zależy dla kogo, są cery że znacznie bardziej wolą suche formuły jak LL i AM totalnie im nei służy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Na przykład taka ja:formuła LL latem idealna ale zimą już nie.
AM swego czasu mi słuzył,ale poza strefa T,bo tam miałam ciasto.
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
A ja Lily Lolo wybieram jako mój nr jeden w ciągu ostatnich kilku miesięcy - a doświadczenie minerałowe mam siedmioletnie, testowałam niemal wszystko, zużyłam niwiarygodną ilość bigów różnych firm. Teraz LL jest podkładem, który uratował moją cerę (mimo wieku 35+ mam problemy z trądzikiem), jako jedyny jej nie zpycha, trzyma się idealnie cały dzień, wygląda świeżo a dwie warstwy wraz z korektorem dają naprawdę przyzwoite krycie.
AM szczerze nie znoszę.
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Joasia Be podpisałabym się pod tym co piszesz,gdyby nie to,że LL w okresie grzewczym uwidacznia moje suche skórki na nosie.Już się wiosny nie mogę doczekac żeby do niego wrócić
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, chciałabym spróbować podkładu LL, pasuje mi Golden 620 z Clare Blanc, z Neaty Golden Fair. W jaki odcień LL celować? Popcorn? Czy Warm Peach?
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Ja dotychczas stosowałam głównie LL, próbowałam też Amilie - ale wersja kryjąca mi się ciastuje na twarzy, a satynowa daje tak dziwaczne, perłowe wykończenie, że wymiękłam po 1/4 opakowania
![]() Teraz czekam na mini opakowania Clare Blanc w kilku odcieniach i zobaczymy, czy się nie przerzucę, bo LL jednak te suche skórki podkreśla ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.