![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szukam przyjaciółki - Łódź i okolice
Hej! Szukałam wątku o Łodzi i znalazłam na którejś stronie, jednak już od jakiegoś czasu nie jest aktywny, więc postanowiłam, że założę nowy, od początku też zawsze łatwiej się przyłączyć niż już do jakiejś zawiązanej grupy użytkowniczek. Założyłam ten wątek z nadzieją, że trafię na jakąś bratnią duszę lub że może będzie więcej chętnych i ustalimy jakieś spotkanie, albo chociaż popiszemy tutaj w wątku
![]() Ja mam 20 lat i od października studiuję w Łodzi. Moje miasto rodzinne jest oddalone o 300 km... przyjeżdżając nie znałam tu nikogo poza moim chłopakiem. Dzięki niemu poznałam trochę ludzi, jednak wciąż nie udało się spotkać dziewczyny, która zostałaby taką przyjaciółką od serca z którą można wszędzie wyjść i która wysłucha. Na kierunku mam koleżanki ale jakoś tak z żadną nie jestem blisko, nie umawiamy się nigdzie po zajęciach itp. Uwielbiam czytać książki, zwłaszcza thrillery, oglądać seriale, grać w gry komputerowe, generalnie jestem typem domatorki ale raz na jakiś czas lubię również wyjść na imprezę. W rodzinnym mieście uwielbiałam chodzić na zumbę, ale tutaj jeszcze jakoś nie zapisałam się do żadnego klubu, razem z jakąś koleżanką też byłoby raźniej ![]()
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam przyjaciółki - Łódź i okolice
W odpowiedzi na Twoją wiadomość
![]() ![]() Zawsze miałam wiele znajomych i koleżanek, ale po skończeniu liceum pomimo zapewnień typu ,,na studiach też będziemy się spotykać" itp. wszystkie moje znajomości się rozpadły i chociaż starałam się utrzymywać kontakt ze starymi znajomymi, nie udało się. Lubię siedzieć w domu i zamulać, spać do późna, ale lubię też przegadać pół dnia na tematy ważne lub nie. Mam specyficzny charakter, lubię być wredna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Hej, mam 28 lat, studiuję, co prawda w Łodzi jestem już parę lat, ale z pewnych przyczyn mocno wycofałam się z kontaktów towarzyskich. Teraz wracam do "rzeczywistości"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Fajnie że jest jakiś odzew. Napisz proszę coś o sobie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dołączam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, nawet nie wiedziałam, że znajdzie się Ktoś kto ma tak jak ja, myślałam, że to tylko ja się tak odizolowałam od ludzi. Jak widzę na portalach typu facebook jak starzy znajomi się bawią z setką innych znajomych to się zastanawiam czy coś ze mną nie tak. W moim przypadku jest to praca - dom, praca - dom i co drugi weekend szkoła. Macie podobnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
to i ja dołączę
![]() mam 29 lat, uwielbiam przyrodę i najchętniej spędzam czas na wsi, a kiedy mogę to w górach. Lubię aktywność fizyczną (joga, rower, górskie wycieczki, właściwie wszystko poza grami zespołowymi ![]() ![]() Jestem trochę typem samotnika, ale również miewam potrzebę babskich spotkań ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Cześć miło że dołączyłaś do nas
![]() A jak ogólnie mija wam weekend z piękną pogodą? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
weekend był bardzo przyjemny- rowerem po lasach i łąkach, a później praca na działce.
teraz niestety piszę już zza biurka w pracy... choć jeśli chodzi o pogodę, to zdecydowanie wolę chłodniejsze temperatury, wiosenno-jesienne |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
do Łodzi mam co prawda 100 km ale mam pod Łodzią rodzinkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Staram się po pracy spędzać czas aktywnie
![]() ![]() ![]()
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Ja również szukam przyjaciółki, nawet internetowej. Mam kochanego chłopaka, ale brak mi damskich pogaduch
![]() agnessa1994@interia.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Szkoda, że nikt nie szuka przyjaciela.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
To forum jest raczej kobiece więc zazwyczaj szukamy innych dziewczyn ale jak potrzebujesz babskiego towarzystwa to zapraszamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
zawsze chętnie porozmawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Która siedzi przed tv i kibicuje naszym?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
1:0 dla Polski to było pewne. Szkoda tylko, że Irlandia jest najsłabszym zawodnikiem w grupie.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Ja też nie jestem jakąś wielką fanką piłki nożnej ale jak grają nasi to zawsze oglądam
---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Jakie inne tematy Cie interesują? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Chociażby masaż i gotowanie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
co Cię sprowadziło na babskie forum, TeemoLannister ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Mam optymistyczne spojrzenie na świat i bardzo chętnie poznaję nowe osoby. Dodatkowo interesuję się również "babskimi" sprawami typu kosmetyki czy uroda oraz zdrowy tryb życia więc się zadomowiłem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Heej, witam Was wszystkich, którzy się pojawili w moim wątku! Przez tak długi czas nie było żadnego odzewu, że po prostu przestałam tutaj zaglądać i nawet nie wiedziałam, że tak tu się rozkręciło
![]() TeemoLannister - wybacz za tę dyskryminację ![]() ![]() Co u Was słychać? Ja dopiero na sam koniec czerwca wrócę tak w 100% do świata żywych, bo mam ciężką sesję na studiach i siedzę dzień w dzień nad książkami... już mi głowa pęka i jestem kłębkiem nerwów ![]() A w międzyczasie miałam jeszcze przygody z poszukiwaniem współlokatorki, bo moja dotychczasowa się wyprowadza. Takie różne jednostki się przewijały, że szok...
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Powodzenia na sesji i zdaj ją jak najlepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
To opowiedz nam co to za jednostki ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Można do Was dołączyć? We wrześniu przeprowadzam się do Łodzi, po 10 latach mieszkania w Krakowie. Nikogo tam nie znam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
I jak tam przeprowadzka do Łodzi?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! również szukam przyjaciółki/bratniej duszy! wszystkie przyjaźnie z liceum jak i ze studiów się rozeszły... szukam kogoś z kim mogłabym porozmawiać, poplotkować, wyjść na kawę, czy do kina. Czy ktoś jeszcze się tu udziela z Łodzi i okolic??
![]() Jeżeli chodzi o mnie to mam 23 lata ( w grudniu 24 :P) pracuje, uczę się. Lubię wyjść do kina, oglądać seriale, uprawiać sport (szukam też towarzysza na siłownie :P) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Jak miło, że ktoś jeszcze tu zagląda
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.