![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Luty: perfumy Estee Lauder, Givenchy i inne
NIEAKTUALNE
W poprzednim wątku skończyło mi się miejsce do dodawania zdjęć więc zapraszam do kolejnego ![]() Próbuję zminimalizować kolekcję, więc najchętniej oddam perfumy za jakieś bardziej użyteczne flakony ale można także kusić dobrymi pędzlami, podkładami w mocno żółtych odcieniach (na wzór MUFE HD Y245, Dior Diorskin Nude 21 czy Urban Decay Naked Skin nr 3) czy dobrymi produktami do brwi. Z Perfum najchętniej Dior Addict edp, sufletowy Shalimar Marzy mi się też paleta Too Faced Sweet Peach ![]() Mililitraż, który podaję jest mocno orientacyjny, nie umiem oceniać pozostałości we flakonie. W razie zainteresowania wyślę dokładniejsze zdjęcia. Wszystkie flakony pochodzą z zaufanych perfumerii internetowych. Wszystkie perfumy są bez kartoników, nie zbieram ich i po rozpakowaniu perfum lądują w koszu. Pojemność może się delikatnie zmienić, bo perfumy cały czas są w użytku Hugo Boss Deep Red (90ml, tester z zastępczym korkiem) wydaje mi się, że jest ok 10ml Kim Kardashian Kim Kardashian edp (100ml) chyba ok 20-25ml Karleidoscope tester 60ml (bez korka) ok. 10ml The Body Shop White Musk mgiełka zapachowa (100ml) ok. 75ml Vera Wang Princess Night (50ml) z TK MAXX zost. chyba około 20ml Kim Kardashian Pure Honey (100ml, tester bez korka) ok. 20ml Rihanna Rouge (125ml, tester bez korka), zost. chyba ok 40-45ml YR Puue de lilas (60ml), zapach ok, ok. 15ml Thierry Mugler Angel edp UWAGA! Atomizer jest popsuty i przeważnie psika strumieniem płynu, a nie mgiełką i ciężko 'chodzi'. Flakon 100ml - pozostało tyle co na zdjęciu. Dawidoff Cool Water Wave. Pojemność wyjściowa 100ml. Pozostało tyle co na zdjęciu J. del Pozo Ambar. Pojemność wyjściowa 100ml. D&G Light Blue (100ml) zosało około 20ml Jessica Simpson I Fancy You (100ml) zost. ok. 20 max 25ml Przy tych flakonach będę bardziej wybredna i wymienię tylko za coś potrzebnego ![]() Estee Lauder Sensuous (1ooml) ok. 15-20ml Boucheron Place Vendome White Gold - tester z korkiem (100ml) flakon jest nieprzeźroczysty, ale szacuję, że jest nie mniej niż 20ml Burberry London - tester bez korka (100ml) zost. około 15 max 20ml, lekko oderwany materiał Givenchy Hot Couture edp (100ml) zost. ok 25ml Givenchy Dahlia Divin edt (75ml) zost. ok 15-18ml Guerlain LPRN edp (100ml), chyba tester zost. ok. 20ml Hermes 24h Faobourg (100ml) zost ok. 20 max 25ml Lalique Le Parfum (100ml) tester z korkiem, zost. ok. 15 max 20ml Versace Vanitas (100ml) tester z korkiem zost max 25ml Odlewki: 1. V&R Flowerbomb ok. 9ml (atmoizer decant 10ml, odlewka ze wspólnych zakupów) 3. Jessica Simpson Fancy ok. 5ml (Globe 10ml) 4. Tom Ford Velvet Orchid 5ml (Globe 5) nie ma 5. M. Jacobs Oh Lola 5ml (Globe 10) 6. Praca Candy ok.6ml (fiolka 10ml szkło ciastecz) 8. Versace Vanitas edp 5ml/ mogę dopełnić do 10 z flakonu (globe) 10. Thierry Mugler Mirroir des Voluptes 2,5ml x2 (sampel) 11. Hermes 24 Faubourg 5ml (plastik 5ml) 13. Demeter (wszystkie w szklanych fiolkach 10ml ciastecz) pure soap ok. 8ml Angel Food ok. 3ml Clean Skin ok. 3ml Baby Powder ok. 7ml Dulce de Leche ok. 8-9ml 14. Hard Candy ok. 7ml 15. Naomi Campbell Naomi edt ok 2ml 16. Calvin Klein Eternity Night ok. 4ml 18. Molinard ok. 2ml 19. Prada Candy Florale ok. 3ml 20. YR Vanille Noire edp ok. 2ml 21. L'aristan Ananas Fizz ok. 3ml 24. Davidoff ECHO ok 3ml (Globe 10) 25. J. del Pozo in Black ok. 7ml 3 próbki o nieznanej mi pojemności od e-glamor: niebieska - Giorgio G edp pomarańczowa - Laura Biagotti Roma żółta - E. Arden 5th Avenue Style KOSMETYKI: Mogę zrobić odlewkę podkładu MAC Studio Scultp NC25 Na dniach wstawię też pomadkę MAC Funfare i prawdopodobnie Bobbi Brown, paletę cieni Makeup Revolution Edytowane przez gonia0202 Czas edycji: 2017-04-19 o 15:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Luty: perfumy Estee Lauder, Givenchy i inne
dokładka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Jutro około 10-12ej powinnam mieć słońce na balkonie i wtedy zrobię sesje podkładu
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- O kurczę , masz LPRN ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos za Angela?
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Odpisane
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Rihanna Rouge (125ml, tester bez korka), zost. chyba ok 40-45ml Givenchy Hot Couture edp (100ml) zost. ok 25ml Guerlain LPRN edp (100ml), chyba tester zost. ok. 20ml
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Jasne
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
zajrzyj do mnie czy coś Cię zainteresuje - podoba mi się kilka flakoników
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hej, zajrzyj do mnie
![]() Estee Lauder Sensuous (1ooml) ok. 15-20ml Givenchy Dahlia Divin edt (75ml) zost. ok 15-18ml Rihanna Rouge (125ml, tester bez korka), zost. chyba ok 40-45ml ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za light blue?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Zdjęcia podkładu i gratisowych cieni
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Wszystko z podkładem jest OK ale rozumiem Cię doskonale bo tez miałam ten dylemat jak brałam podkład i jednak zaryzykowałam
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za Givenchy Dahlia Divin edt (75ml) zost. ok 15-18ml?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Niestety w tej pojemnisci nic
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Odpisane
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
B30 Beige
![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Hmm, żadnego z tych podkładów, o których pytasz, nie miałam. Ale np. długo używałam EL DWL 2.0, Dior Nude Air Serum też 020 Beige Clair (ale używam go latem, kiedy się trochę opalę), Chanel Vitalumiere Aqua 20 Beige. Tylko że na razie podkład jest w negocjacjach. A Ty już nic innego u mnie nie widzisz? ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- A generalnie to może spróbuj wziąć próbkę Dior Star 013 Dune. Miałam go, ale oddałam, niestety. On był właśnie taki żółty, na pewno bez beżowych tonów. ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Niestety nie ![]() Dam znać, jeśli coś by się zmieniło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Hej , zrobiłam dokładkę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie?
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Kochana , zajrzyj do mnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Bardzo chętnie podzielę się kokoszka za Angela
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Jasne , dawaj znac
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
ja bym chętnie przygarnęła któreś z perfum, najchętniej: Givenchy Hot Couture edp (100ml) zost. ok 25ml ale mogą być jakieś inne ew.
jesteś zainteresowana wszytskimi lakierami z samilac ?
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Jeśli byś się zdecydowała to daj znac prosze jak najszybciej bo ja pewnie tylko do czwartku lub piątku będę w Warszawie. Pozdrawiam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.