|
Notka |
|
Zdrowie ogólnie W tym miejscu rozmawiamy o zdrowiu: od profilaktyki po sposoby leczenia. Porada uzyskana na forum nie zastępuje wizyty u lekarza, ma funkcję informacyjną! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Depresja?
Moim problemem sa Powracające okresy przygnebienia. W okresie marca-lipca tamtego roku mialam depresje. Teraz jest napewno inaczej niż wtedy Ale też słabo z moim humorem. Denerwuje mnie słońce, radosni ludzie. Humor mi sie poprawia na wieczor. W nocy nie sypiam. Jestem ciągle zmęczona.bez energii. W czasie szkoły bylam niesmiala, malomowna. Jedyne osoby z jakimi mam kontakt To todzina. Jednak tez nie zawsze chce rozmawiać rozmawiać się widzieć np.z tatą. Czekam tylko aż wyjedzie do pracy żeby wyjść z pokoju. Lubię być sama , nie lubię kiedy ktoś zbytnio się zbliża. Nie mam znajomych.jedynie jedna bliska kolezanke-sąsiadke z która się widzę od czasu do czasu. Lubimy się. Z drugą koleżanka z gimnazjum widzieliśmy się po 5 latach pomagalam jej z maturą .potem ze dwa razy sie spotkaliśmy Ale kiedyś odmowilam udziału w jej urodzinach to przestalysmy się kontaktowac. I tyle. Zauroczona bylam kilka razy Ale nigdy ze wzajemnoscia. Nie bylam w związku. Boję się o przyszłość. Nie wiem Co robic. Mam iść do lekarza?nie wiem jaki jest mój problem i co z tym zrobic.Jak zacząć żyć? Jeśli zła kategoria to proszę o przeniesienie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Depresja?
Jeżeli miałaś zdiagnozowaną depresję to prawdopodobnie jest to nawrót. Czy leczyłaś poprzedni epizod? Zgłaszałaś się do kogoś?
Ile trwał ostatni okres przygnębienia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Depresja?
Myślę, że powinnaś udać się do psychiatry. Ona napewno postawi właściwą diagnozę i razem zdecydujecie co dalej. Trzymam kciuki!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.