![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Zapraszam na wymiane ;)-dokładka...
NIEAKTUALNE
- Niebieska koszula nocna na ramiaczkach, dlugosc do kolan,na metce jest rozmiar:S, dostalam ją od chlopaka w prezencie ale niestety jest na mnie za duza i caly biust mi widac ![]() Załącznik 314837 - granatowy stanik, sztywne miseczki, Rozmiar na staniku: 34. Dostalam jako prezent ale niestety ten ktos sie przeliczyl co do mojego biustu ![]() - Czarny stanik, sztywne miseczki, sprzodu podwojne ramiączka, Rozmiar: 70 bardzo ladnie sie prezentuje ale niestety takie sztywne miseczki nie sa dla mnie.Zapinany z przodu.NIEAKTUALNE (Atoska) Załącznik 314853 - spodnica, czarna w fioletowe kwiatuszki,raz zalozona, ale jednak spodnice nie sa dla mnie wole spodnie ![]() Załącznik 314854Załącznik 314855 - Golf "Oliwia" kolor dzinsowy jednak nie jest z dzinsu. Raczej na szczupłą osóbke. Załącznik 314865 Edytowane przez zanecia Czas edycji: 2006-04-28 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zapraszam na wymiane ;)
............cd.........
- Kremowa bluzka z czerwonymi dodatkami "SEMA Collection" Rozmiar: 38 Załącznik 314895 - Niebieska bluzeczka odkrywająca brzuszek, kołnierzyk zapinany na zamek. Załącznik 314896 - czarna bluzeczka z różowo bialymi napisami "only for..." rękawek krotki,bardzo lubialam w niej chodzic zwlaszcza na dyskoteki ale juz mi sie znudzila ![]() Załącznik 314897 - zielona bluzka,dekold obszyty bialymi kwiatuszkami, dlugi rękaw, moze komus sie taka bluzka spodoba bo mnie ten kolorek nie odpowiada dlatego lezy w szafie i zajmuje miejsce. Załącznik 314898 - koronkowa ![]() Załącznik 314899 Edytowane przez zanecia Czas edycji: 2006-03-29 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
......cd........
- bluzka w paseczki z granatowym kołnierzykiem. Załącznik 314912 - czarna bluzka z dlugimi rekawami(raczej 3/4), biale napisy na srodku i na rekawach mialy pasek.zalozona chyba ze 2 razy, bardzo obcisla a ja zbytnio takich nie lubie ![]() Załącznik 314919Załącznik 314920 - Złocisty balsam podkreślajacy opalenizne z AVONu (ubytek taki jak na zdjeciu)NIEKATUALNE Załącznik 314923 moze jeszcze cos znajde to dołącze ![]() POZDRAWiAM Edytowane przez zanecia Czas edycji: 2006-04-15 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
znajdziesz cos za te bluzeczke??
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1141036892 pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
eMPi, kelsye, cinkapooh przykro mi ale nic nie znalazlam w waszych wątkach
![]() mimi44 wydaje mi sie ze to sa rozmiary 75B ale to tak na moje oko bo na metce nie pisze. Marlenusia a mnie sie u Ciebie spodobała ta torebka http://img17.imageshack.us/my.php?image=pcdv00297kj. jpg jak bys mogla to podaj mi jej wymiary i napisz czy jestes zainteresowana taka wymiana, acha napisz jeszcze ktora bluzeczka bo są 2 czarne ![]() POZDRAWiAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety torebusie właśnie idę wysłać.
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Zapraszam na dokładke......
![]() - zapinana bluza czerwona na ciepłe wieczory, na rekawach mają motywy widoczne na zdjeciu, z tyłu również maja żółty napis. Rozmiar L - ciepła niebieska bluza zapinana na zamek, wzdłuz rekawa po obu stronach ma napis "out of control" - biały sweterek, na rekawach i dekoldzie czarne wykonczenia, rękawy na dole poszerzane - srebrny łańcuszek na noge, ma regulowane zapinanie ale na mnie i tak jest za duży, nie trzyma sie na kostce. NIEAKTUALNE powedrowało do Connie - łańcuch na reke z napisem "adidas" Załącznik 316351Załącznik 316352Załącznik 316353 Załącznik 316354Załącznik 316355Załącznik 316356 Edytowane przez zanecia Czas edycji: 2006-03-03 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
up up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
ella1980 wymiarki bluzy:
długośc 55 cm szerokość 36 cm długosc rekawa 64 cm ale niestety nic u Ciebie nie znalazlam za ta bluze ![]() chociarz jedna bluzeczka mi sie podoba ale obawiam sie ze jest mi za duza |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Connie a mnie sie spodobała u ciebie ta Bordowa bluzeczka z Orseya
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1140961493 Czy moglabym zobaczyc jak ta bluzeczka leży na tobie, wtedy lepiej bylo by mi ocenic jak by wygladala na mnie ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
mała dokładka......
![]() - nowiutkie sexowne majtusie ![]() - szare spodnie, dwie kieszonki z przodu, małe rozcięcia na bokach nogawek - czarne eleganckie spodnie, u dalu na nogawkach rozciecia z dwoma guziczkami (widoczne na zdjeciu) roz:38 - łańcuszek do spodni lub sukienki, ładnie sie prezentuje ale ja nie lubie jak mi cos zwisa ![]() Dla zainteresowanych podam dokladniejsze szczególy Załącznik 318086Załącznik 318087Załącznik 318088 Załącznik 318089Załącznik 318090 Edytowane przez zanecia Czas edycji: 2006-03-17 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
buuuu nie myslalam ze ten kołnierzyk bedzie taki wysoki
![]() mnie takie rzeczy bardzo denerwują.....szkoda ![]() Jak bedziesz miala jakąś dostawe to sie odezwij ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
Re: Zapraszam na wymiane ;)
Mozesz mi podac wymiarki czarnej spodniczki i koronkowej bluzeczki?
![]()
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Hiacynth jasne ze moge
![]() spodniczka długosc:55 cm w pasie: 31 cm ale jest na gumke wiec sie rozciaga szerokośc: 41 cm bluzeczka dlugosc: 44cm (bez kołnierzyka) czerokość: 32 cm dł. rekawka od zewnetrznej strony: 49 cm Connie to mi wyglada bardziej na złoto ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
Re: Zapraszam na wymiane ;)
Bluzeczka zbyt wąska
![]() A spodniczka hmm. A czy ona nie wyglada kretynsko jak sie ja rozciagnei do 35? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:23.