|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Kolorowy Debiut
Wczoraj trochę sie nudziłam, postanowiłam wykonać kolorowy makijaż i zamieszczam go na forum. Dopiero na zdjęciach widać niektóre niedociągnięcia np. błyszczące czoło, któe było matowe, albo nierówno nałożone zielone cienie. To mój debiut, wcześniej nie miałam odwagi, ale co tam. Proszę was o krytkę
![]() Kosmetyki: Twarz -Soraya make-up kryjący, kolor jasny beż -Eris Lirene puder w kremie, naturalny słoneczny -róż inglot nr chyba 90 -cień kulkach Ruby Rose Oczy -cienie bell Satin Matt nr 141, 143, 144,151 -podwójna kredka do oczu Avon biała i fioletowa -maskara Maybelline Volum Express Curved Brush Usta -Podwójny błyszczyk Rival de Loop Edytowane przez Katiaskaa Czas edycji: 2006-06-30 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kolorowy Debiut
I jeszcze kilka zdjęć. Niechcący zdublowałam zdjęcie
![]() Edytowane przez Katiaskaa Czas edycji: 2006-06-30 o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie najgorszy ten debiut
![]() Ale troszkę nie pasuje mi ten różowy cień nałożony na powiekę nieruchomą.Jasnoniebieska wo-szary cień podciągnęłabym troszeczkę ku górze bo nałożony w taki sposób jak u Ciebie jakoś tak zmniejsza oko i nie nadaje głębi spojrzeniu.Chyba że to wina aparatu i zdjęć Ładny błyszczyk na ustach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dziekuje Ci Kasiasiar bardzo za opinie. Myślę, że masz rację z tymi cieniami, ale wydawały się delikatniejsze. W przyszłości obiecuję poprawę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Witaj.
![]() Makijaż ogólnie sprawia dobre wrażenie, ale jak dla mnie te cienie ich faktura jest za płowa, bardzo pastelowa. W sumie pasuję CI taka nienachalnie kolorystycznie wersja, bo jesteś młoda, ale ja widziałabym trochę mocniejszą wersję. ![]() MYslę, że mogłaś dolną powiekę zaakcentować innym kolorem niż matowy fiolet. Ale nie potrzebnie dałaś do tego fioletu białą kredkę wewnątrz oczu. Zrobił się taki zimno-trupi efekt, zimne oko. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Kolory wiosenne, powiedziałabym nawet że odrobine banalne,ale granica pomiędzy cieniami jest widoczna. No i przydałaby sie krecha, chociażby malutka,żeby był jakiś mocniejszy akcent
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to nie są Twoje kolory - jestes wiosenka ( no powiedzmy ,że ciepły typ kolorystyczny
![]() ![]() Ogólnie za dużo różu - policzki, usta, oczki - makijaż wydaje się ładny ale nnie spełnie swojego zadania - ukrywa Twoje naturalne piękno. Usta są jak najbardziej o.k - w oczkach zmieniłabym ten róż na górnej powiece - a różu na poliki dałabym zdecydowanie mniej i jak już to tylko na policzki , nie ciągnęłabym go az do skroni ![]() Mam nadzieję ,że się do mnie nie zraziłaś za krytykę - pozdrawiam cieplutko i czekam na więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
a mi sie podoba, zwlaszcza ze uzylas matowych cienie a to nie zawze jest proste... ladnie je roztarlas, dobralas niestandardową kolorystykę... fajnie to wyszlo i czekam na wiecej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Dziekuję dziwczyny za opinie, następnym razem postaram się zwrócić uwagę na waszą krytykę. Ogólnie wole bardziej zdecydowane kolory, ale kupiłam nowe cienie i chciałam je wypróbować.
Mona może i na tych zdjęciach wyglądam jak wiosna, jednak zawsze wydawało mi się, że jestem latem, na tych zdjęciach moje włosy są takie ciepłe wręcz rudawe, może na późniejszych zdjęciach będzie można przecyzyjniej określić typ urody. Może byłam w błedzie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Usta ladniutko ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() nawet udany debiut ![]() troszke za pastelowe te kolorki, postawiłabym na bardziej żywe ![]() ale i tak jest nieźle ![]() Nie podoba mi się jedynie dolna powieka, taki chłodny efekt wyszedł z tego fioleciku i białej kreseczki ![]() Czekamy na dalsze propozycje ![]() Pozdrawiam ![]() Rei |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
ładnie, ładnie pomalowane oczka ale jednak mam wrażenie, że tokompletnie nie Twoje kolory..
Jak dla mnie Twoja cera wpada w odcień zółtawo-złotawy a ten róż bardzo się z nim gryzie, odstaje od reszty. Makijaż dla słodkiej blondynki idealny, Ciebie widziałabym w brązach, zieleniach i pomarańczkach ![]() Pozdrawiam cieplutko z życzeniami mnóstwa sukcesów na MM ![]()
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ładny zestaw cieni, ale zamiast tego różowego dałabym jaśniejszy kolor, np. beż. Dałabym mniej różu. Podobaja mi się Twoje oczy. Są takie szczęśliwe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Jeszcze raz dziękuje za wszystkie komentarze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Makijaż wporządku, ale jak dla mnie to kolory są zbyt pastelowe. Powiekom potrzebny jest jakiś żywszy kolor.
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
![]()
Bardzo ładnie wyglądasz Kasiu, mi się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
To chyba będzie mój ostatni makijaż na MM. Nie chodzi o krytyke, bo ona mnie motywuje do działania. Już chciałam się wymalować w ciepłych kolorkach, według waszych zaleceń, ale niestety nie wiem jakim sposobem mój kolega odkrył ten post. A jakoś nie mam ochoty, by wszyscy moi znajomi oglądali moje prace.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
A co w tym złego że odkryłem ten temat? Nic się nie stanie, maluj się dalej, nie wstydź się tego co robisz i bądź bardziej pewna siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Ogólnie bardzo ładnie, ale brakuje mi mocniejszego akcentu (np. ciemniejszej kreski).
![]() |
#26 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
witaj na MM
Kolorowo i zwiewnie, choć brakuje mi czegoś mocniejszego na górze, choćby mocniej wytuszowanych i podkręconych rzęs. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.