![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak przetrzymać dorosłego faceta faceta z pierwszym sexem aby go nakręcić
Witam, oboje jesteśmy świeżo po 30. Niby temat powinien być mi już znany ale jednak...Od przeszło roku jestem sama po bardzo długim związku. Znajomość jest bardzo świeża ale zaczyna mi zależeć. Zależy mi też również na tym by nie oddać się na tacy zbyt szybko chociaż sama marzę w myślach by się już na niego rzucić.
Jak reagować gdy dochodzi do pocałunków podtekstów itp aby wybrnąć z sytuacji z żartem pozostawiając go w niedosycie i wzbudzają zainteresowanie. Nie chcę się przed nim tłumaczyć co znaczy dla mnie takie zbliżenie. Nie jestem jeszcze pewna jego zamiarów nie chce by odszedł gdy zaliczy kolejny etap zabierając mi całą moją intymność. Czy macie dziewczyny jakieś sprawdzone sposoby? Jak zachować się w takiej sytuacji co powiedzieć?Pomóżcie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Naczelna Nastolatka
|
Dot.: 'karm go ciastkiem ale nie pozwól mu go zjeść"
Powiedzieć mu wprost ze na seks jest dla Ciebie jeszcze za wcześnie. Tyle.
wysłane telepatycznie
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Porównujesz się do kawałka mięcha na tacy? 😏
Po prostu powiedz, że to nieodpowiedni moment. Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najwyżej ucieknie jak nie bedzie mu sie chciało dalej czekac. Cos bedziesz wiedziała. Jestes ciastkiem serio? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Co to w ogóle znaczy "oddać się na tacy"?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;72711291]Co to w ogóle znaczy "oddać się na tacy"?[/QUOTE]
No kładziesz się i mówisz do faceta "a teraz możesz skorzystać" ![]() Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#7 | |
Naczelna Nastolatka
|
Cytat:
![]() ![]() wysłane telepatycznie
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Naczelna Nastolatka
|
Wianek! Wianek oddajesz! Więc skoro oddalas to nie masz. Stracilas. Smuteczek. 😯
wysłane telepatycznie
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;72711351]A potem pewnie zostajesz bez jakiejś części ciała, skoro autorka sugeruje, że w ten sposób coś się traci na rzecz szanownego pana faceta
![]() Skoro mowa o ciastku, to ja się tam nie dziwię takim obawom... W sumie może jej coś odgryźć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
O Cię Panie, ale patetycznie się zrobiło...
![]() 1. Wiedziała, o co mu chodziło. 2. Szczęśliwa, że go 'nie nakarmiłaś'. ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;72711351]A potem pewnie zostajesz bez jakiejś części ciała, skoro autorka sugeruje, że w ten sposób coś się traci na rzecz szanownego pana faceta
![]() Traci swoja intymnosc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
kochane wizażanki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Naczelna Nastolatka
|
Moje doświadczenie jest takie, ze używałam otworu gebowego do.komunikacji ze jeszcze nie czas dla mnie na seks. A jak poczułam że już chce iść do łóżka to szłam. Bez żadnego kombinowania
wysłane telepatycznie
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Mogę się mylić i pewnie to robię, ale życie jest za krótkie, żeby karmić się takimi głupotami rodem z babskich portali plotkowych. Jeżeli i Ty masz ochotę się na niego "rzucić", a i on nie ma nic przeciwko temu, to gdzie jest problem? Kwestię podawania się na tacy w formie ciastka przemilczę bo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja po prostu jestem sobą,dalej nie ide a facet szanuje granice. Sprawiamy sobie radosc w inny sposob. Nie ma na to jakiegos przepisu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;72711916]Ciastko to metafora czego konkretnie, bo serio nie rozumiem? Masz ochotę uprawiać z nim seks, ale nie uprawiasz, bo co? Co takiego może się wydarzyć?[/QUOTE]
No jak to co okaże sie że chodziło mu tylko o seks a autorka zostanie obdarta z intymności. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
Poza tym jak facet myslałby o Tobie powaznie to chyba poczekałby te kilkanascie dni ( tygodni) z seksem. Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2017-04-09 o 12:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;72712281]Ten facet też, więc najwyżej ona weźmie sobie jego intymność i bilans wychodzi na zero
![]() No tak, ale zawsze sie mowi że "to on" obdziera ją z intymnosci i chyba spier.dala ze swoją intymnoscia i tylko ona na tym seksie straciła. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Autorko, czemu uważasz, że jak pojdziecie do łóżka później , to będzie większa szansa na związek, niż jak pojdziecie wcześniej? To tak nie działa, wiem po sobie. Dwa związki długoterminowe w życiu zaczęłam od seksu prawie na początku. Pierwszy trwał 9 lat, drugi trwa 9.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak przeytrzymać dorosłego faceta faceta z pierwszym sexem aby go nakręcić
Cytat:
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
I co myslisz że jak go przytrzymasz i zostaniesz prezentem gwiazdkowym na jedną noc to go zatrzymasz na wieki?
To niestety tak nie dziala . Idąc twoja metafora ludzie kupują psy na gwiazdkę a w lato przywiązują je do drzewa bo wyjeżdżają na wakacje i pies im nie potrzebny Więc wiesz nie kombinuj;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
Dot.: Jak przeytrzymać dorosłego faceta faceta z pierwszym sexem aby go nakręcić
Wątek o ciastkach to za mało?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
Cóż, prezent gwiazdkowy bywa rozczarowaniem.
A swoją drogą, czy chciałabyś, autorko, by ten facet sobie myślał "chętnie bym ją przeleciał, ale nie mogę jeszcze, niech poczeka, aż się zacznie slinić, to będę miał u niej większe szanse ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Czy tylko ja nie rozumiem po co powstrzymywać się z seksem jeżeli oboje tego chcecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Ciasteczko? Eh..naprawdę
Nie mów mu, ze masz ochotę i jesteś nagrzana jak sernik świąteczny i babka piaskowa...masz kisiel w majtkach, ale na razie wg Ciebie on nie zasłużył na konsumpcję tego tortu marzen bo na razie jest jeszcze jak eklerka z rozpływającą sie bitą smietanką...ręczne ubijaną i ekologiczną w dodatku, a Ty chcesz twardego keksa z orzechami...mysle ze koleś zrozumie. Oby tylko przez to czekanie nie zrobił sie zakalcowaty, albo nie uznał że ty jakaś sękaczo-podobna jesteś Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Co innego jeszcze nie chciec, nie byc gotowa, obawiac sie a co innego "chce sie na niego rzucic ale niech poczeka jeszcze " Mogłabym juz ale poudaje że nie "bo wyjde na łatwa"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyno! Jesteś podmiotem a nie przedmiotem! Nie jesteś obiektem do podania na tacy, ciastkiem, prezentem gwiazdkowym...!! Jesteś osobą, więc przestań traktować samą siebie jak rzecz.
Kiedy dwoje ludzi idzie do łóżka to nie jest tak, że ktoś coś daje, a ktoś coś bierze. Oboje dają i oboje biorą. Jeśli dla Ciebie jest na to za wcześnie to po prostu zakomunikuj mu to paszczą, a nie szukaj magicznych sposobów, podchodów i gierek. I faceta też nie traktuj jakby był zwierzęciem, które możesz sobie wytresować przy pomocy seksu. Kiedyś dorośniesz, a Twoj związek dojrzeje i będziesz być może chciała, żeby się chłop z Tobą porozumiewał normalnie, traktował jak osobę równą sobie, liczył się z Twoimi potrzebami i Twoim zdaniem, ale marne szanse, że dostaniesz coś takiego, jeśli zamiast od początku traktować to jako relację dwojga równorzędnych partnerów robisz z siebie "ciasto", którym będziesz go "kusiła". Tyle ode mnie. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.