|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Czy zaakceptowalibyście taką przeszłość partnerki?
Panie też mogą się wypowiedzieć jak to widzą
![]() Od razu uprzedzam, że założyłam ten wątek z czystej ciekawości i dla dyskusji. Nie mam takiej przeszłości jak coś ![]() ![]() A pytanie brzmi: czy gdybyście dowiedzieli się, że Wasza partnerka była kiedyś prostytutką, rozbierała się na np. showup albo ogólnie miała dużo partnerów seksualnych to byście to zaakceptowali? Oczywiście, teraz Wasza partnerka jest zupełnie inną osobą i żałuje swojej przeszłości. Ja myślę, że raczej bym tą przeszłość zaakceptowała, bo każdy coś ma na sumieniu, każdy popełnia błędy i z tego powodu nie można nikogo skreślać, ale jestem ciekawa waszych opinii ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 Czas edycji: 2017-04-10 o 05:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Czy zaakceptowalibyście taką przeszłość partnerki?
Cytat:
Jak można porównywać bycie prostytutka do dużej ilości partnerów? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie porównuje tylko wymieniam po kolei, bo w wątku tego mężczyzny on miał pretensje o to, że jego partnerka kiedyś miała właśnie dużo partnerów seksualnych, ale dała się im po prostu wykorzystywać.
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Co to za następny trollowaty wątek beznadziejny, nuda na wizażu czy co.
Jeszcze na dodatek używasz podobnego podpisu do mojego, mam nadzieję, że ludzie nie będą mnie z tobą mylic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.