|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy chłopak z którym jestem ma kompleksy?
hej wszystkim! chcialabym wam opowiedzieć w skrócie moją sytuacje i byłabym wdzięczna gdybyście napisały co o tym wszystkim sądzicie
![]() Jestem z chłopakiem dłużej niż rok. Jestem osobą, która lubi pomagać, nie lubi się kłócić, a kiedy jestem już z kimś pokłócona chciałabym to jak najszybciej zakończyć. Z moim chłopakiem spędzam bardzo dużo czasu. Oboje chodzimy na studia. Ja mam bardzo dużo luzów, ponieważ mam fajnie ułożony plan, że tylko raz kończę okolo godziny 16. Natomiast mój TŻ ma codzienne zajęcia do 17/18 i ma dużo nauki. Już pare razy zarzucił mi że nie uczy się przez to, że spędzamy tyle czasu ze sobą. Powiedziałam mu co o tym sądze, że uważam że to nie jest tylko moją winą, bo powiedziałam mu że jeśli ma coś do nauki wystarczy tylko powiedzieć, ale to, że on się nie uczy nie zależy tylko ode mnie ponieważ mój chlopak nie lubi się uczyć i czesto zamiast to robic zaczyna grac, ogladac telewizje itp. mój chlopak nie ma zazwyczaj humoru właśnie przez szkołę. Potrafi chodzić i na wszystko narzekać. Nic mu się nie podoba ![]() ![]() Druga sprawa to moj chlopak lubi oglądać inne dziewczyny. w sumie to nie jest nic dziwnego, bo wiadomo każdy się na kogoś innego spojrzy, ale często dostaje od niego wiadomość albo mi pokazuje jakąś dziewczyne i mowie ale ona mi się podoba, jakie ona ma nogi, jaką buzie. Potem słyszę że ja tez jestem super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy chłopak z którym jestem ma kompleksy?
Nie wiem, ale ty na pewno je masz jesli z nim jesteś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nie jestem z rocznika 94
|
Zostaw tego buraka. Nie chce mu się uczyć, a winę za to zwala na innych. Po co on jest na tych studiach skoro to, aż taaaaka męczarnia? Twój chłopak chyba jeszcze do końca nie dojrzał. A takiego zachowania wobec siebie bym nie tolerowała. Ma prawo mieć zły humor, ale nie ma prawa wyżywać się na innych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jak siedzi od rana do 18 na uczelni plus dojazd, to akurat rozumiem, ze nie chce mu sie wrocic do domu i znow sie uczyc. Kiedys ma prawo odpoczac. Mysle, ze na jego problemy pomoze sport - poprawi nastroj, schudnie i faktycznie odpocznie po wysilku intelektualnym. To moze byc w zasadzie wszystko - albo pilka, albo basen, albo silownia, albo scianka wspinaczkowa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie tragedia i nie rozumiem jak możesz coś takiego tolerować. Facetowi nie chce się uczyć, a winę za to próbuje zrzucić na Ciebie. Inna sprawa jest taka, że nie lubię ludzi, którzy marudzą na wszystko dla zasady, ciągle nie mają humoru i jeszcze oczekują, że w związku z tym każdy będzie się z nimi obchodził jak z jajkiem. Do tego oczywiście zbolała mina + pretensje do wszystkich, że nie mają nastroju + próby zwrócenia na siebie uwagi żeby tylko ktoś zapytał co jest nie tak. Mam taką koleżankę w pracy. Ogólnie unikam jej towarzystwa i ludzi jej pokroju, bo przebywanie z kimś takim jest dla mnie męczące. Co do komplementowania innych to już całkowite buractwo. Wiadomo, że każdy ma oczy i umie stwierdzić, że ktoś jest ładny czy brzydki, ale gadanie o tym swojej dziewczynie jest bardziej niż słabe.
Cytat:
🍀🍀🍀🍀🍀 Edytowane przez meliandra Czas edycji: 2018-03-28 o 17:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Autorko - odejdź od niego nim będzie za późno (albo już jest).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.