|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
..::: PuSSyCat DoLLS :::..
Hej bardzo mi sie podoba styl ubierania Pussycat Dolls. moim zdaniem sa oryginalne i kazda z nich ma dobrze dobrane do siebie ciuszki. piszcie co Wy myslicie.
nie chca mi sie zaldowac zdjecia ale podaje wam adres z ich galeria: http://www.pcdworld.co.uk/gallery/ |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::: PuSSyCat DoLLS :::..
Nie obraz sie za to co teraz napisze...
Jak mnie wkurza ten zespol zawsze tylko pokazuja ta czarnule, a tamte to nie wiem po co sa jak ani sie nie odzywaja, ani ich specjalnie nie pokazuja. Jak tancza to czarna jest ubrana najladniej(pojecie wzgledne), najbardziej widocznie, a reszte dziewczyn poubieraja szaro buro, zeby sie przypadkiem nie wyroznialy nie wiem jaki jest sens istnienia takiego zespolu.Poza tym one podobno byly kiedys striptiserkami?A wygladaja jakby byly caly czas no bo sory, weszlam na ta strone i pierwsze co mi sie rzucilo w oczy to czarna w staniku w panterke i czerwonym bolerku. Rzeczywiscie bardzo stylowe...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
misia larkin jeśli chcesz się tak ubierać to przygotuj się na kpiny i szepty mijanych osób na ulicy. Do szkoły też cię raczej nie wpuszczą w takiej "sukience" (chociaż to raczej wygląda jak podziurawiona szmatka) i skajowych kozaczkach do uda... A tak szczerze mówiąc, to ja nawet nie znam tego zespołu!!
Pierwszy raz je widzę!!!
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy raz słysze o tym zespole.Przejżałam zdjęcia no i te panie są dla mnie ubrane na chybił trafił rzekła bym.Wszystko z innej parafii i w dodatku prawie wszystkie "wdzieki" na wierzchu.No ok jako wizerunek sceniczny to może i sie sprawdza ale na co dzień, na ulicy dla normalnej polskiej dziewczyny to chyba nie za bardzo.Poszczególne częsci ich garderoby może bym i sobie chętnie przywłaszczyła
ale razem to sprawia wrażenie jakies dziwne jak dla mnie.
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zawsze ta czarna jest gwiazdą,a reszta to takie "przylepki"
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
... co nie zmienia faktu ze ich muzyka mi sie podoba :P ale czarna bym wziela na solo i troche zmienila imidż
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Facetom bardziej się spodoba 6 tańczących i wyginających śmiało ciało dziewczyn niż 1 ![]() ![]() taki chwyt marketingowy
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
ladnemu we wszystkim ladnie, a ze one maja co pokazac to pokazuja- jak dla mnie to w telewizji wygladaja ok, podobaja mi sie ich niektore spodniczki, co nie zmienia faktu ze sama bym takich nie wlozyla, hehe troszke skąpe ;P
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się z opiniami poprzedniczek, choć muszę przyznać, że niektóre ciuszki mają fajne. Podobają mi się np. sukienki z tego zdjęcia:
http://www.pcdworld.co.uk/gallery/de...6c4018a014f602 i myśle, że jest ono na tyle wyraźne, że widać również dlaczego pokazywana jest tylko czarna... pozostałe z bliska straszą....
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla mnie to takie amerykańskie Dody-Elektrody i nie wnikam tu w ich muzyke i zawartość merytoryczną tekstów, ale właśnie o ubiór, bo szczerze mówiąc może z dwa razy je widziałam w tv.
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o! czarna to mandaryna, a reszta to banany Mysh, alez o czym mowisz, ta ruda to ideal kobiety... ta twarz, ten usmiech... |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powalilas mnie
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama mówiłaś, że reszta to banany
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba stałam się fanką bananów !!! |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
Yyy historia ze striptizerkami bardzo by do nich pasowała ... patrz teksty ich piosenek i "styl". Jak dla mnie ubierają się bardzo seksistowsko i bez wyczucia jakiegokolwiek smaku. Są to ubrania idealnie dopasowane do pewnej grupy kobiet. Ofcourse obowiązkowo brzuszek, dekolcik i nóżki trzeba sprzedać. Oby to tylko tak na potrzeby marketingowe ...
.
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli o mnie chodzi... to nie mogę po prostu na nie patrzeć
![]() Jak natrafię na ich teledysk od razu mnie ciary przechodzą. Ta czarna faktycznie zawsze jest na pierwszym miejscu pokazywana... nie mogę znieść jej mimiki twarzy ![]() O ile ta czarna jest jeszcze znośna tak pozostałe dzi(e)wczęta wyglądają tragicznie No tak.. w biznesie musi być miejsce na wszystkie potwory Podsumowując: Ubierają się tandetnie, tańczą nieźle, irytują mnie strasznie ![]() aaa no i zapomniałam dodać.. nazwa ich zespołu jest baaardzo wymowna kto je tak nazwał ????<olaboga>Dziękuję za uwagę
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
http://www.pcdworld.co.uk/gallery/de...6c4018a014f602
matko na tej fotce ta ruda wyszla jak transwestyta!!! zreszta oprocz czarnej wszystkie nie za pieknie powychodzily... :/ no i te ciuchy -przyjzalam sie wlasnie tym panterkom... ble
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#21 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myśle podobnie... Jedna tylko śpiewa, a pozostałe w cieniu, bez sensu, ta dziewuszka w ciemnych włoskach jest sliczna i pewnie dlatego na każdym teledysku jest z tyłu- bo byłaby pewnie konkurensja dla tej meksykany. Poza tym co do ubioru hmmm... dla mnie beznadzieja.. któras z was napisała też że ciuchy dobrane na chybił trafił i ma racje. Ja rozumiem że teraz się nosi wszystko ale bez przesady. Tak na koniec, jak tak dalej pójdzie to zespół się rozleci dość szybko bo reszta dziewczyn będzie zazdrosna o ta meksykanę tak jak było w desiny;s child na samym początku. Aha i czy to prawda że jedna z z pussycatdolls jest POLKĄ? |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
调解人
|
Nic nowego. Już Madonna X lat temu ubrana była w klipach bardziej wyzywająco i skandalicznie.
I w wielu zespołach stosują zasadę 1 lidera, np. w Destiny's Child. Pewnie z PCD tylko ta czarna umie śpiewać. A to tez nic nowego- wiele "artystek"- piosenkarek zrobiło karierę głownie przez wygląd i taniec ![]() A kawałki PUssycat Dollsów nadają się na imprezę
|
|
#24 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jedyne co mi się podoba w tym zespole to kolor włosów rudej
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo mi sie nie podobaja ubrania tych pan. Moim zdaniem brak w ich ubiorach nie tylko gustu, ale i seksapilu.
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
sliczna sukieneczka nie uwazasie????a ta koronka w czaszki normalnie rewelacja
http://www.pcdworld.co.uk/gallery/de...e28a64e115f4f6
|
|
#27 |
|
Przyczajenie
|
nioom odbiegajac od tego jak wygladaja i co w glowkach maja to w ostatnim ich teledysku jedna ma genialny sweterek ktorego od dawna poszukuje ...moze ktoras z was widziala gdzies w naszych polskich(najlepiej krakowskich:P) sklepach taki
blagam o pomoc kochaniutkie oto fotki
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
co do tego ze jedna z nich jest polka to czytalam ze to guzik prawda. podejrzewam ze szefostwo polskiej filii ich wydawcy puszczaja takie ploty. podobno chodzilo o ta glowna czarnulke a jak sie okazalo to w polowie podobno jest cyganka a w polowie amerykanka.
co do poczatkow ich kariery to byly tancerkami egzotycznymi, ale co jakis czas na forach pojawiaja sie nowe opinie na ten temat. jak na moj gust ich kariera niedlugo sie skonczy. bedzie tak jak i ze wszystkimi girlsbandami. czarnulka bedzie miala fajnie a reszta bedzie sie czula odsunieta na bok. zaczna sie solowe kariery ale pewnie nic z tego nie bedzie, bo poza czarna pewnie reszta glosu z siebie nie potrafi wydobyc a i czarnulka ma poprawiany glos. druga sprawa to dobijacie pewnie Misie_larkin. dziewczyna założyła watek a wy tylko "krytykujecie"
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
|
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już tak piszesz o początkach to zapomnałaś dodać jeden bardzo ważny szczegół,a mianowicie,że kilka lat temu jedną z Pussycat Dolls była Carmen Electra
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka zdjęć z mrocznej przeszłości
Kociakowych laleczek The Pussycat Dolls, recognized as "L.A.'s hottest cabaret ticket of the year" by People magazine, is a burlesque flavored revue which debuted at Johnny Depp's Viper Room in 1995. Since then it has sold out a series of shows at the Roxy and spiced up such fetes as the Elton John/InStyle Oscar party & Opening act for Janes Addiction.
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.

zawsze tylko pokazuja ta czarnule, a tamte to nie wiem po co sa jak ani sie nie odzywaja, ani ich specjalnie nie pokazuja. Jak tancza to czarna jest ubrana najladniej(pojecie wzgledne), najbardziej widocznie, a reszte dziewczyn poubieraja szaro buro, zeby sie przypadkiem nie wyroznialy
nie wiem jaki jest sens istnienia takiego zespolu.Poza tym one podobno byly kiedys striptiserkami?A wygladaja jakby byly caly czas 
Pierwszy raz je widzę!!!

powalilas mnie
Sama mówiłaś, że reszta to banany