|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Nieznajomy chłopak
Hej wszystkim
![]() Piszę do Was aby zapytać się Co powinnam zrobić. Pracuje w pewnej restauracji gdzie jezdze na rózne cateringi itd. Pakując sie na zewnątrz widuje pewnego chłopaka, który wpadł mi w oko. Usmiechamy sie, "cześć" na powitanie. Tyle do tej chwili aż pewnego dnia był w sklepie w którym ja równiez byłam i się spotkaliśmy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Gazela inteligencji
|
Dot.: Nieznajomy chłopak
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Również uważam, że powinnaś go lepiej poznać. Z Twojej wypowiedzi wynika, że tak naprawdę nic o nim nie wiesz, więc nie możesz przewidzieć jak sie zachowa. Być może po alkoholu narobi Ci wstydu, albo ogólnie bedzie między Wami sztywno, a wtedy zamiast się dobrze bawić będziesz tylko myślała o tym żeby już wyjść. W takiej sytuacji lepiej pójść samej, niż brać kogoś, z kim nie ma się pewności że będzie umiał dotrzymać towarzystwa
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Powiem Ci, że rozumiem nawet twoją chęć wybrania się z nim na wesele, bo pewnie stworzyłaś już sobie w główce jakieś wyobrażenia o nim, myślisz jak fajnie byłoby gdybyście się tam wspólnie wybrali itd i jest to naturalne.
Natomiast zgodzę się z dziewczynami wyżej, że jeśli tak mało o nim wiesz to trzeba spojrzeć na sprawę bardziej rozsądnie, bo zabieranie go na taką ważną uroczystość jest trochę "niebezpieczne". Na imprezach jest alkohol itd, a nigdy nie wiadomo jak ktoś się zachowuje ![]() Natomiast jeżeli faktycznie wpadł Ci w oko, to może staraj się mu dawać jakieś delikatne znaki, żeby dać mu pole do popisu i ewentualnego ruszenia z inicjatywą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:30.