Nieznajomy chłopak - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-04-08, 20:20   #1
malgi93
Przyczajenie

Question

Nieznajomy chłopak

Hej wszystkim
Piszę do Was aby zapytać się Co powinnam zrobić. Pracuje w pewnej restauracji gdzie jezdze na rózne cateringi itd. Pakując sie na zewnątrz widuje pewnego chłopaka, który wpadł mi w oko. Usmiechamy sie, "cześć" na powitanie. Tyle do tej chwili aż pewnego dnia był w sklepie w którym ja równiez byłam i się spotkaliśmy Porozmawialismy tak jak to na początku takiego spotkania ( Jak masz na imie, skad jestes, co tam słychac itd. pomógł mi zakupy zanieść) Chcialam go poszuka na fb, ale niestety nie moge go znalezsc Za nie długo mam wesele koleżanki i zastanawiam sie czy moge go zaprosić, w problem w tym, że no znam go słabo nawet nie wiem ile ma lat. Wydaje się byc milym, sympatycznym człowiekiem. Może ma kulture i się umie zachować na weselu Tylko jak? Podejsc i zapytac? Pasuje ? No i nie wiem Co zrobic, co myslicie? Pozdrawiam
malgi93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-04-08, 20:33   #2
kalor
Gazela inteligencji

Dot.: Nieznajomy chłopak

Cytat:
Napisane przez malgi93 Pokaż wiadomość
Hej wszystkim
Piszę do Was aby zapytać się Co powinnam zrobić. Pracuje w pewnej restauracji gdzie jezdze na rózne cateringi itd. Pakując sie na zewnątrz widuje pewnego chłopaka, który wpadł mi w oko. Usmiechamy sie, "cześć" na powitanie. Tyle do tej chwili aż pewnego dnia był w sklepie w którym ja równiez byłam i się spotkaliśmy Porozmawialismy tak jak to na początku takiego spotkania ( Jak masz na imie, skad jestes, co tam słychac itd. pomógł mi zakupy zanieść) Chcialam go poszuka na fb, ale niestety nie moge go znalezsc Za nie długo mam wesele koleżanki i zastanawiam sie czy moge go zaprosić, w problem w tym, że no znam go słabo nawet nie wiem ile ma lat. Wydaje się byc milym, sympatycznym człowiekiem. Może ma kulture i się umie zachować na weselu Tylko jak? Podejsc i zapytac? Pasuje ? No i nie wiem Co zrobic, co myslicie? Pozdrawiam
A nie możesz go gdzieś indziej najpierw zaprosić, np na kawę? Czemu od razu na wesele? Zobacz najpierw, czy jest chętny do spędzania z tobą czasu i pogadaj trochę dłużej, bo może się okazać, ze nie jest taki fajny jak myślisz. Trochę to dziwne wyskakiwać z zaproszeniem na welese do osoby, która znasz z widzenia i raz w życiu rozmawiałaś.
kalor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-04-08, 20:44   #3
betka14
Przyczajenie

Również uważam, że powinnaś go lepiej poznać. Z Twojej wypowiedzi wynika, że tak naprawdę nic o nim nie wiesz, więc nie możesz przewidzieć jak sie zachowa. Być może po alkoholu narobi Ci wstydu, albo ogólnie bedzie między Wami sztywno, a wtedy zamiast się dobrze bawić będziesz tylko myślała o tym żeby już wyjść. W takiej sytuacji lepiej pójść samej, niż brać kogoś, z kim nie ma się pewności że będzie umiał dotrzymać towarzystwa

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
betka14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-04-09, 15:23   #4
woodgirl
Raczkowanie

Powiem Ci, że rozumiem nawet twoją chęć wybrania się z nim na wesele, bo pewnie stworzyłaś już sobie w główce jakieś wyobrażenia o nim, myślisz jak fajnie byłoby gdybyście się tam wspólnie wybrali itd i jest to naturalne.
Natomiast zgodzę się z dziewczynami wyżej, że jeśli tak mało o nim wiesz to trzeba spojrzeć na sprawę bardziej rozsądnie, bo zabieranie go na taką ważną uroczystość jest trochę "niebezpieczne". Na imprezach jest alkohol itd, a nigdy nie wiadomo jak ktoś się zachowuje Nie żebym cię straszyła, ale sądzę, że rozumiesz co chcę przez to powiedzieć.
Natomiast jeżeli faktycznie wpadł Ci w oko, to może staraj się mu dawać jakieś delikatne znaki, żeby dać mu pole do popisu i ewentualnego ruszenia z inicjatywą Zapytaj o coś, poproś o przysługę i jakoś znajomość się tak może rozwinie.
woodgirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości