|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Paris Roses YSL- różne wersje- znacie?
bardzo jestem ciekawa czy wąchałyście.
Bo znam i mam tylko enchantes i b.lubie tę róże w tym zapachu. Ale ciekawia mnie inne wersje, bo widzialam i na wisience i allegro , ale nie znam. Moze akurat ktos wąchał i sie podzieli uwagami. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Paris Roses YSL- różne wersje- znacie?
a moze widzialyscie choc w perfumeriach, bo nawet nie wiem czy są, bo u mnie to ubogo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
poznałam wersje de bois i nawet mam
![]() Podobna do enchantees, fanki różanych zapachów - polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
po prostu Em :)
|
A czy jest męska wersja tego zapachu?
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Ajajaj, ale Ci zazdroszczę de Bois
![]() Ja mam miniaturkę Enchantees, którą odnalazłam w czeluściach toaletki - przeleżała pół roku z hakiem po pierwszym niezbyt dobrze przyjętym teście. Po raz drugi odkryłam ją jakiś miesiąc temu i padłam na twarz, to taki piękny, elegancki i subtelny zapach ![]() ![]() Paris Roses de Vergers natomiast testowałam ostatnio pobieżnie w Douglasie i mogę powiedzieć, że też jest podobny do Enchantees ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
tez juz mam des verges, wszystkie trzy wersje pachna dla mnie podobnie, chyba róznia sie intensywnością. Najbardziej lubie enchantees
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.