|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Uważajcie na to ubezpieczenie
Ostrzegam przed tym ubezpieczycielem, z nim z lekarza raczej nie skorzystacie a zdrowie jest najważniejsze.
Sygma banku chciałem ci serdecznie podziękować za koncertowe zrobienie mnie w jajo. Dziś dowiedziałem się że nie kwalifikuję się do spotkania z lekarzem (od czterech dni ledwo ruszam głową, pewnie zapalenie mięśnia) usłyszałem, że mój przypadek można leczyć ambulatoryjnie (czyli skorzystać z państwowej opieki zdrowotnej). Idąc tą drogą, każdy przypadek można leczyć z pomocą państwowej służby zdrowia i właśnie po to płacę składkę prywatnie, żeby tego uniknąć. Gdybym wiedział, że co miesiąc pobieracie ode mnie pieniądze tylko po to żeby poinformować mnie o usługach IV rzeczypospolitej polskiej to na pewno bym się nie zdecydował. Gratuluję tak w konia mnie jeszcze nikt nie zrobił. Pozdrawiam Jarosław o Sztywnym Karku. PS. Konsultant państwa banku poinformował mnie, że z pomocy można skorzystać w wypadku temperatury lub sraczki ... dziękuję za tę cenną informację. Jeżeli kiedykolwiek posram się będąc na mieście będę wiedział do kogo dzwonić. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uważajcie na to ubezpieczenie
Nick to ty masz iście wymowny
![]() Swoją droga w regulaminie pewnie pisze co obejmuje ubezpieczenie więc...
|
|
#5 | |
|
Raróg
|
Dot.: Uważajcie na to ubezpieczenie
Nick faktycznie rządzi
![]() A sytuacji współczuję...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.