|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
SHOCK THERAPY Bad Azz- natychmiastowa poprawa kondycji włosów??
Chcialabym więcej się dowiedzieć na temat tego serum z jedwabiu do włosków- podobno jest rewelacyjne- a ja mam okazje je kupić za ok. 11 zł- nie wiem czy to cena zaniżona czy zawyżona- po raz pierwszy spotykam sie z czymś takim. Podobno działa szybciej niż biosilk...
Pokornie proszę o wszelkie inforamcje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Re: SHOCK THERAPY Bad Azz- natychmiastowa poprawa kondycji włosów??
no prosze.... przecież któraś kobitka musiała tego używać- ajak nie to wiem (przeczytałam na tym forum) że ktoś chwalił biosilk- a wiadomości o tym preparacie również mi sie przydadzą- wkońcu oba są do siebie ponoć podobne....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
cześć
ostatnio zamówiłam przez Allegro ![]() użyłam 2 razy, włosy po tej odżywce są naprawdę inne, puszyste, miękkie, super, ja kupiłam za 12,20 razem z przesylką, ale to cudo koszutuje ok 15zł bez przesyłki..nie wiem czy na bank myślę, że spodoba Ci się ![]() pozdroo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
ja też własnie się o to licytuje na Allegro
![]() Zostały jeszcze chyba 2 dni- jeśli tak dalej pójdzie to w sumie zakup tego cudeńka wyniesie mnie również - licząc przesyłkę ok 12-13 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Witaj! Ja mam ten preparat, co prawda w wersji mini, ale że strasznie jestem z niego zadowolona, więc kupię pełnowymiarowe opakowanie
![]() Ja zapłaciłam za niego 6,10 zł za 5 ml. Duży kosztuje ok 35 zł.
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Ja zakupiłam ostatnio na allegro rewelacyjne preparacik firmy Goldwell fluid z jedwabiem i jest naprawde rewelacyjny:wygładza wloski, daje super miękkośc i pięknie pachnie, a do tego jest bardzo wydajny. Super sprawa.
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Allegro to dobra sprawa.... szkoda że wcześniej nie znałam tej stronki... jak na razie kupiłam tam biosilk i teraz do wtorku licytuję się za badazz... po waszych doświadczewniach wiem juz że zamawiająć 2 sztuki dobrze robię...
Właśnie odbywa sie też licytacja kosmetyków goldwella- i chyba wezmę w niej udział - moje włoski nie będą mogły naprzekać na zaniedbanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Witam Panie
![]() Mam pytanko : ktory preparat bardziej polecacie??? Biosilk czy BadAzzz?? Czytajac wasze posty skusilam sie na ten kosmetyk tylko nie wiem ktory wybrac??? Bardzo prosze o wasze rady i opninie. Z gory dziekuje. Pozdrawiam.OlA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Ja kupuję u dystrybutora. Dlatego cena jest taka niska. Składam się z koleżankami(dzielimy opłatę pocztową) i kupujemy rożne preparaty do włosów, przy czym często malutki Biosilk dodawany jest jako gratis.Czasem jedna czasem dwie sztuki gratis do jednego kosmetyku.
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Re: SHOCK THERAPY Bad Azz- natychmiastowa poprawa kondycji włosów??do Jadja
a możesz podac namiary do tego dystrybutra u którego zamawiasz?? zorientowałam się już że bezpośrednio kupując kosmetyki- można sporo zaoszczędzić....
to zjęcie opakowania 15 ml z allegro |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Re: SHOCK THERAPY Bad Azz- natychmiastowa poprawa kondycji włosów??do Jadja
Czesc
No wlasnie z allegro bo przeczytalam twoj post ![]() Ola |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Można wiedzieć gdzie kupiłaś ten preparat??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
ja wylicytowałam na Allegro za 9 zł biosilk i dziś kończy się licytacja badazz- mam nadzieje ze uda mi sie to wylicytować- a niestety licytacja kończy się o 16 z groszami a o tej porze będę na uczelni- więc jakby mnie ktoś przebił to chyba się rozpłaczę...
Co do innej metody to wyczytałam we wcześniejszych postach że zamawiaja dziweczyny bezpośrednio od przedstawiciela w Polsce- ja też wysłałam tam maila z prośba o inf i katalog.... ale cisza- nikt ta,m chyba nie jest zainteresowany sprzedażą!! Hmm... ale marketing ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, czy te preparaty są dobre na cienkie włosy? Tzn. czy nie obiążają za bardzo?
![]()
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Witajcie! Już Wam odpisuje - ja zamawiam u jedynego przedstawiciela na Polske firmy Farouk. Firma jest w Poznaniu na ul, Szybowcowej. W tej chwili pożyczyłam katalog, nie mam dokładnych namiarów na nich, ale jutro postaram się napisać więcej. Nie wiem, może stronka ich wreszcie działa www.farouk.pl Przedtem były z nią problemy, to tam będzie wszystko. Najlepiej zadzwonić do nich i zamówić, za 3-4 dni kosmetyki już powinny być u Was w domu
![]() ![]() Karola - te preparaty nadają się moim zdaniem do wszystkich rodzajów włosów. Moim zdnaiem nie opłaca się licytować na Allegro, cena takiego jednego maluśkiego Biosilka (5 ml)czasem osiąga 20 zł, + koszty przesyłki, a za ok 35 zł jest 50 ml preparatu.
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki! Przpraszam najmocniej!! Chyba Wam złą stronke podałam!! Pisałam wczoraj na szybko, nawet nie miałam jak sprawdzić. Stronki adres to http://www.farouk.com.pl A telefony do nich to : 061 847-73-36, 061 847-77-36(fax i tel).
Jeszcze raz przepraszam, że w błąd wprowadziłam, ale to niechcący! ![]() Karola! Przypomniało mi się!! Do cienkich włosów jest specjalna seria, nazywa się chyba Silk Therapy Thickening
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Dot.: SHOCK THERAPY Bad Azz- natychmiastowa poprawa kondycji włosów??
Buteleczki te malutkie farouka moją po 15 ml, a nie 5 ml.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: SHOCK THERAPY Bad Azz- natychmiastowa poprawa kondycji włosów??
Stosowałam przez dłuższy zcas bioslik, potem przeszłam na Badd Azz ( aktualnie kończe - zdecydowanie lepszy niz Bioslik) a teraz zaczęłam jedwab Chi ( teoretycznie do prostownic,ale normalnie tez można używac ) i mimo zapachu musze stwierdzić , że sposród tych trzech prosuktów Farouk, Chi jest najlepszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.