|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dokocanie
Witam wszystkich
![]() Obecnie u mnie w domu odbywa się dokocenie , po długich przemyśleniach razem z mężem zdecydowaliśmy się na drugiego kotka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dokocanie
socjalizację kotów powinno się zacząć od izolacji, koty potrzebują kilku tygodni, żeby przywyknąć do siebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
![]() Obecnie u mnie w domu odbywa się dokocenie , po długich przemyśleniach razem z mężem zdecydowaliśmy się na drugiego kotka ![]() ![]() Proszę czytać ze zrozumieniem - chyba naturalne że konfrontacja jest po izolacji nie odwrotnie ![]() ![]() Edytowane przez oopatrycjaoo Czas edycji: 2015-10-15 o 20:08 Powód: dodanie zdania |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Nie napisałaś, że przed konfrontacją była izolacja (izolacja u was w domu, bo to, ze wcześniej były odizolowane to oczywiste), więc trudno to inaczej zrozumieć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Silveris
|
Essa miała 1,5 roku jak "dostała" przyjaciela. Obraziła się na nas tak, że bałam się do niej podejść - choć nigdy nawet nie zafuczała na nas, nie mruknęła... Po kilku dniach zaakceptowała, po miesiącu pokochała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:38.