|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
O co mu tak naprawdę chodzi ... ?
Poznałam faceta. Banalnie. Zaczepił mnie w sklepie że gdzieś mnie tam widział i że mnie kojarzy i zagada na fejsie.
Zagadał. Rozmowy co wieczór, flirty, śmiechy w końcu zaproszenie na kawę w bliżej nieokreślonej przyszłości. Zgodziłam się. Po dwóch tygodniach takiej gadki gdzie on zawsze odzywał się pierwszy - cisza. Jeden dzień, drugi, trzeci z pięć minęło, w końcu ja się odezwałam. Może na to czekał bo po moim odzewie powróciliśmy do flirciarskiej konwersacji. Ale następnego dnia jego odzew to "miłego dnia" I tyle. Potem ja mu życzyłam miłego dnia to on rozwinął rozmowę i się ciągnęła pół dnia. W piątek znów "miłego weekendu" Ja zagadnęłam, że idę na koncert tu i tu on że w takim razie też się pojawi po czym po godzinie że jednak nie da rady. O co gościowi chodzi? Minęło mu nagle zainteresowanie to po cholerę co drugi dzień mi życzy miłego dnia? Czy może liczy na jakąś inicjatywę z mojej strony? Wiem że kobiety w dzisiejszych czasach bez wstydu podrywają facetów, może on na to liczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gazela inteligencji
|
Dot.: O co mu tak naprawdę chodzi ... ?
No owszem, raczej liczy na trochę inicjatywy. Co jest bezwstydnego w rozpoczęciu rozmowy na fb albo w okazaniu nieco zainteresowania?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
To normalne, że nie będzie cały czas inicjował kontaktu. Jeżeli ja cały czas musiałabym pierwsza pisać do faceta to czułabym się, jakbym mu się narzucała. A skoro on zagaduje, no to najwidoczniej tego kontaktu chce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Chce kontaktu i jednocześnie chce też choć trochę Twojej inicjatywy, tak to widzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Drugie zdanie mnie powaliło ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
lokalna gwiazda
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Cholera... Chyba naprawdę wyszłam na niezainteresowaną.
Nigdy nie dałam mu odczuć że mi się podoba choć on miliony razy. A teraz też nic takiego już nie pisze... ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- bo jestem głupia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Napisz do niego np. "Hej... przepraszam że ostatnio mało aktywna byłam.Sporo na głowie miałam. Spotkajmy się, lubię Twoje towarzystwo" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Nie mów tak.
Jeżeli on jest zainteresowany to wystarczy że teraz Ty trochę przejmiesz inicjatywę. To nie jest tak że jemu już przeszło zainteresowanie i nic nie da się zrobić. Ja też bym się poddał gdybym widział, że dziewczyna nie wykazuje zainteresowania i że tylko ja inicjuje kontakt. Ew. Możesz go zacząć bezwstydnie podrywać XD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i koniec bo sie pozegnalismy dobranockami. spław ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Wydaję mi się że zrobiłaś najgorzej jak mogłaś. Czemu napisałaś do niego tak późno i przez to nie mieliście czasu pogadać? W sumie to nic się nie dowiedziałaś i jutro musisz znowu do niego pierwsza napisać, bo on nie napisze.
Trzeba było od razu zapytać co ma na myśli pisząc może bo to zabrzmiało jak olanie Cię. A może po prostu udaje niedostępnego bo chce sprawdzić czy będziesz o niego zabiegać. Zagadaj coś jutro do niego tylko tak żeby miał czas i zaproponuj spotkanie na jakiś konkretny dzień. Na spotkaniu wszystko się wyjaśni. Jeżeli będzie fajnie i miło to znaczy że jest zainteresowany A jeżeli będzie sztywno, nie będzie za dużo gadał, uśmiechał się to odpuść bo nie warto. Jeżeli nie gra w żadne gierki i byłyby zainteresowany to dziś by odpisał inaczej np. Chętni ![]() Nie mniej jednak myślę że warto się spotkać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisałam do niego koło 20 ale rozmawialiśmy na inne tematy i nie mogłam tak nagle ich zmieniać na spotkanie. Znowu mam mu dziś spotkanie proponować? Na nachalną wyjdę, tak dwa dni pod rząd o tym ... No i utarło się od paru dni że to raz on zagaduje raz ja. Więc teraz w sumie on powinien. Myślisz że się nie odezwie? Mieszkamy w stosunkowo małym mieście i zanim on do mnie zagadał znałam go z widzenia dobrych parę lat. Zawsze się na siebie gapiliśmy. Z tym, że jak go nie znałam spotykałam go średnio raz w tygodniu gdzieś na mieście. Odkąd go znam - ani razu :/ Ehhh już zaczynam być zmęczona tą gierką... Edytowane przez milusinska444 Czas edycji: 2017-04-26 o 05:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Tak, myślę że dziś się nie odezwie, może za parę dni....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Sama zaczęłaś tę gierkę....
Napisz, zaproponuj spotkanie i sprawa będzie jasna.
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
nie wiem zupełnie po co się tak spinasz - przecież to na razie niezobowiązujące pogaduszki...
odpuść roztrząsanie każdej rozmowy, bądź naturalna masz ochotę zagadać do niego, to pisz nie masz ochoty - poczekaj aż on się odezwie jeśli masz historię tych rozmów to sobie przeanalizuj jak rozwijała się dyskusja, w jaki sposób mogłaś go zniechęcić i nie popełniaj tych samych błędów. jeśli nie chcesz wprost zagajać o spotkanie, to wspomnij o jakimś wydarzeniu typu koncert/kino/ cokolwiek innego - może się będzie chciał wybrać z Tobą ja zawsze facetów wyciągałam na wystawy, zwłaszcza jak był darmowy dzień, ewentualnie zwiedzanie z przewodnikiem/kuratorem - później była kawa czy coś w tym rodzaju i można było się wymienić uwagami, spostrzeżeniami na temat tego co widzieliśmy. nie były to typowe randki, więc spinki nie było, a jednak takie wspólne przeżywanie sprawia, że nawiązuje się coś w rodzaju więzi - zrobiliśmy coś razem, jest jakieś wspomnienie na przyszłość oraz punkt zaczepienia do rozmowy, jeśli ludzie się zbyt dobrze lub wcale nie znają. polecam Edytowane przez 2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6 Czas edycji: 2017-04-26 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Po prostu nagle wróciła żona i klient kręci..... pisze jak jej nie ma w pobliżu.
Jeśli byłby wolny i byś mu się podobała ( bo przecież zaczepił cię w realu ) to z nieba mogły by padać podkowy a przyleciał by na spotkanie ![]() - możesz zagrać va banque i zaproś go na spotkanie do kawiarni ( wyznacz miejsce, datę i czas ) i zobacz jak zareaguje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
nie ma żony, wolny jest.
zagadał normalnie wczoraj, dziś ja... tak na zmianę zagadujemy do siebie. flirt leci ale o spotkaniu dalej cisza |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
No jak nie zaproponujesz spotkania to słabo to widzę.
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
Przecież wystarczy napisać, że chcesz dołączyć... to takie proste
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
lokalna gwiazda
|
Facet pisze ci gdzie będzie i może liczy, że też się w konkretnym miejscu pojawisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
O matko. Czego Ty chcesz?
![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Ja bym sobie dala spokój z takimi ulicznymi zaczepiaczami. Pewnie co tydzień zaczepia po kilkanaście dziewczyn.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
po długim oczekiwaniu sam zaproponował bieganie.
gorzej że 30minut przed samym spotkaniem gdzie ja przemoczyłam moje adidasy do ćwiczeń i niebardzo mam w czym iść. nie pójdę biegać w trampkach. i tak to musiałam mu odmówić... więcej nie zaproponuje ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- po długim oczekiwaniu sam zaproponował bieganie. gorzej że 30minut przed samym spotkaniem gdzie ja przemoczyłam moje adidasy do ćwiczeń i niebardzo mam w czym iść. nie pójdę biegać w trampkach. i tak to musiałam mu odmówić... więcej nie zaproponuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Albo trollujesz, albo jesteś super nieogarnięta xD
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.