![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pieśń o miłości
Na wielu ślubach jest grana piękna pieśń z takim refrenem:
Miłość jedyna jest miłość nie zna końca miłość cierpliwa jest zawsze ufająca wszystko potrafi znieść wszystko oddać umie życiu nadaje sens każdego zrozumie. Organistka, którą będziemy mieć nie zna takiej pieśni, ale powiedziała, że nauczy się, gdy damy jej tekst i nuty. Niestety, nic nie udało mi się znaleźć, może Wy znacie tytuł tej pieśni i wiecie, gdzie w necie znajdę nuty i tekst. Jest naprawdę piękna i bardzo wzruszająca, zawsze chciałam ją mieć na ślubie a tu chyba niestety :-( |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: pieśń o miłości
wysłałam Ci dzisiaj piosenkę piaska o którą prosiłaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() Edytowane przez TeresaZ Czas edycji: 2006-08-24 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z góry dzięki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jesli nie jest to problem to tez prosze o przeslanie piosenki Piaska i Kukulskiej.Dziekuje z gory
![]()
"Nie wystarczy pokochać.Trzeba umieć wziąć tę miłośc w ręce i przenieść ją przez całe życie" A.Bekante Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-06-07 o 19:45 Powód: łamanie regulaminu-mejl usunięty |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
I ja bym bardzo prosila o tę pioseneczke myszata21@interia.pl
Z góry dziękuję ![]()
#7 |
Raczkowanie
|
W zeszła sobotę byłam na ślubie gdzie właśnie była grana piosenka o której pisała teresaz . Aż mi ciarki przechodziły po plecach jak jej słuchałam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ta piosenka jest śliczna. Czy ja też mogę o nią prosić : ........@wp.pl
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-06-07 o 19:45 Powód: łamanie regulaminu-mejl usunięty |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Ja również bardzo proszę o przesłanie tej pioseneczki ,,,,,op.pl
Z góry dziękuję i pozdrawiam Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-06-07 o 19:49 Powód: łamanie regulaminu-mejl usunięty |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
i ja bardzo serdecznie proszę o tę nutkę. Mój adres .......tlen.pl. Bardzo dziękuję
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-06-07 o 19:46 Powód: łamanie regulaminu-mejl usunięty |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
poszło do wszystkich
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dotarlo. dziekuje bardzo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
To jest piosenka "warto dla jednej miłości żyć" Rzeczywiście często jest grana na ślubach. Jak mój TŻ gra to młodzi bardzo często go proszą żeby ją grał. Jemu już sie troche znudziła, bo grał ja i śpiewał z 1000 razy ale jest na prawde ładna i jak niewiele pieśni kościelnych jest idealna na ślub
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
I JA TEZ !I JA TEZ!JA TEZ CHCE POSLUCHAC!!!cupiala@wp.pl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Ja tez proszę o ta piosenkę! Mam ślub 7 pażdziernika i może też się przydać!
.........interia.pl Dzieki!!! ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-06-07 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
ja tez rowniez prosze o ta piosenke ........onet.pl
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-06-07 o 19:47 Powód: łamanie regulaminu-mejl usunięty |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
a ami a mi??
![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-06-07 o 19:47 Powód: łamanie regulaminu-mejl usunięty |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Ja rowniez bardzo proszę jeśli ktoś może przesłać piosenkę "warto dla jednej miłości żyć". Bardzo proszę - ........op.pl
Pozdrawiam Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-06-07 o 19:47 Powód: łamanie regulaminu-mejl usunięty |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Witam
Podłaczam sie do prosb. moglabym prosic o przeslanie tej piosenki na .........pl Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-06-07 o 19:47 Powód: łamanie regulaminu-mejl usunięty |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Ja slyszalam jak ostatnio chor spiewal "Niech mowia ze" na slubie. Tez bym tak chciala
![]()
#23 |
Przyczajenie
|
ja tez bardzo bym prosila o przesłanie tej piosenki na maila:....@op.pl. Z góry bardzo dziekuje!!!
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-06-07 o 19:48 Powód: łamanie regulaminu-mejl usunięty |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
ja również pięknie proszę o pieśń "Warto dla jednej miłości zyc",mój ślub coraz blizej... Z góry Dziękuję
![]() ........pl
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-06-07 o 19:48 Powód: łamanie regulaminu-mejl usunięty |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
czy ja też moge prosić o tę pioseneczkę ........wp.pl
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-06-07 o 19:48 Powód: łamanie regulaminu-mejl usunięty |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam tą piesenke na wejście-dobra rada nie wsłuchujcie sie w słowa stojąc pod ołtarzem...ciężko opanować łzy słysząc ją...
a na zakończenie solistka zaśpiewała nam Psalm dla Ciebie- Janusza Radka i Piotra Rubika-zaskoczyła nawet księży którzy z wielkim zaciekawieniem w nią się wsłuchiwali...polecam |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Czy moze ktos mi tez wyslac na email ..........wp.pl wyslac ta piosenke Warto dla jednej miłości zyć
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-06-07 o 19:49 Powód: łamanie regulaminu-mejl usunięty |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Ja wcześniej już prosiłam o piosenke "warto dla jednej miłości żyć" ale niestety nie dostałam jej na maila, zatem jeszcze raz bardzo bym prosiła o przesłanie tej piosenki jeśli ktoś posiada na maila: ........op.pl , z góry bardzo dziekuje...
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-06-07 o 19:49 Powód: łamanie regulaminu-mejl usunięty |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Ja również poproszę pieśń "warto dla jednej miłości żyć". Niedługo będę ustalała utwory na mszę, a tej piosenki nigdy chyba nie słyszałam w wykonaniu chóru w moim kościele. Z góry dziękuję ..........pl
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-06-07 o 19:49 Powód: łamanie regulaminu-mejl usunięty |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Tej pieśni nie da się wysłać, bo jest to pieśń kościelna.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.