|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Pytanie:znacie krawcowa z Kalisza?
Hej!Mam pytanko-czy ktoras z Was kobietki moze polecic mi jakas dobra krawcowa z Kalisza?Chodzi o to by miala reke do szycia,potrafila doradzic i wyczarowac naprawde fajna suknie/sukienke.Jesli macie namiary?Znacie jej ceny i moze macie zdjatka owocow pracy bylabym wdzieczna.Czekam i pozdrawiam.A moze jeszcze ktos wie gdzie w Kaliszu sa sklepy z sukienkami takimi jakimis fajniusimi tak do 250zl?Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pytanie:znacie krawcowa z Kalisza?
Wiesz-osobiście mogę Ci polecić salon,w którym szyję suknie ślubne
Ale szyją wszystko.Suknie komunijne,wieczorowe-co tylko chcesz.Widziałam panie na przymiarkach i muszę powiedzieć,że całkiem fajnie wykonane,pomysłowe.Panie bardzo miłe i doskonale znające się na fachu Żadnej innej krawcowej niestety nie znam
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pytanie:znacie krawcowa z Kalisza?
Dziekuje
Tak,tak slyszalam o Jagodowej.Godna polecenia jest tez pracowania Elzbiety Dominiak i z tego co wiem to jeszcze na Babina jest sklep Christina i tam tez sie na tym znaja.Bylam ciekawa czy cos jeszcze moze jest.Pozdrawiam serdecznie.Buziaczki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

Tak,tak slyszalam o Jagodowej.Godna polecenia jest tez pracowania Elzbiety Dominiak i z tego co wiem to jeszcze na Babina jest sklep Christina i tam tez sie na tym znaja.Bylam ciekawa czy cos jeszcze moze jest.Pozdrawiam serdecznie.Buziaczki