|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
fryzura dla mnie :) ?
czesc dziewczyny
,co mi doradzicie? obecnie grzywka jest dłuższa i daje ja na bok ale nie jest ona postrzępiona tylko prosta,pomózcie Edytowane przez caro_l_a Czas edycji: 2006-07-06 o 13:54 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: fryzura dla mnie :) ?
hm, osobiście kolor bym zostawiła, przynajmniej w tym świetle wyglada całkiem ciekawie. grzywka Ci pasuje
na Twoim miejscu zapuszczałabym włosy,jeśli masz proste-proste [czyli nic Ci się nie kręci kiedy nie trzeba ] to pomyśl o wycienowaniu ich. grzywe obcięłabym tak aby jej krańce były dłuższe od środkowej części. symetria mi jakośnie pasuje do Twojej urody ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie, ladnie Ci w grzywce - co do koloru, to nie wiem, bo zdjecie niewyrazne
Pocieniuj wloski i bedzie slicznie
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
skróć trochę grzywke [piszesz że jest teraz dłuższa i zaczesujesz ją na bok] , bo fajnie ci w takiej co zasłania całe czoło
co do koloru to trudno mi powiedzieć bo jest dziwne światło, ale może jakieś pasemka dla ożywienia koloru? możesz też poeksperymentować z prostymi włosami,bo teraz masz pofalowane [nie wiem czy naturalnie czy masz robione na lokówce] ;D
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
propozycje co do Twojej fryzurki
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 5 468 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#8 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, dłuzsze na końcach sie kręcą a krótsze proste (bo prostowane:P)dziękuję za zdjęcia
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.

,co mi doradzicie? obecnie grzywka jest dłuższa i daje ja na bok ale nie jest ona postrzępiona tylko prosta,pomózcie 

co do koloru to trudno mi powiedzieć bo jest dziwne światło, ale może jakieś pasemka dla ożywienia koloru? możesz też poeksperymentować z prostymi włosami,bo teraz masz pofalowane [nie wiem czy naturalnie czy masz robione na lokówce] ;D