|
|||||||
| Notka |
|
| Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Na sygnale
Podczytuję wątki na wizażu od dłuższego czasu, mimo, że nigdy się nie udzielałam, ani nawet nie byłam zarejestrowana. Postanowiłam to nadrobić :P. Jestem ciekawa, czy ogląda może ktoś z was serial "Na Sygnale"? Nie jest on zbyt popularny, niewiele się o nim pisze w internecie, na forach serialowych itd. ale mnie wciągnął, zarówno wątki medyczne jak i dotyczące głównych bohaterów-ratowników. Nie jest to typowy paradokument według mnie. Co o nim sądzicie?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na sygnale
Ja go polubiłam jakoś przed wakacjami i oglądam
![]() Najbardziej lubię Piotrka i jego dziewczynę , zapomniałam imienia
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Jak miło dziewczyny, że nie jestem sama!
. Ja oglądam mniej więcej od początku i trwam, nawet nie znużona, więc oceniam, że serial zły nie jest xD. Martynę? . Też ich bardzo lubię, mimo, że ich miłość jest dość trudna, ale teraz chyba wreszcie zostali parą . Piotrek ma fajny styl bycia. Najbardziej się z ich postaciami z żyłam, tak samo jak z postacią Wiktora i ciekawi mnie jak dalej się potoczą ich losy. W poprzednim sezonie bardzo ich doświadczali, momentami aż za dużo tych problemów było moim zdaniem .
|
|
|
|
|
#5 |
|
City of Bones
|
Te trzy postacie są najlepsze
I zgodzę się, że poprzedni sezon był dość mocny. Wypadek Martyny, córki Wiktora w międzyczasie jeszcze Piotrka. Przynajmniej coś się dzieje. A jak skończył się odcinek, gdzie dostali wezwanie do martwego gościa u jakiejś hrabiny, baronowej
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się, ich się najfajniej ogląda. Ja z kolei nie przepadam za Anną, zupełnie mi nie pasuje ani do serialu ani do Wiktora. :P
Tak, mi też się to podoba, zwłaszcza wypadek Martyny ciekawie zrobili, gdy stała na minie. Oczywiście było to lekko naciągane, ale mi przynajmniej fajnie się to oglądało . Odcinek z hrabiną skończył się tak, że hrabina jednak nie umarła, tylko był zanik tętna (ale prawdopodobnie nadchodził jej czas) i przepisała wszystko na tę panią, która się nią opiekowała a nie na pazerną rodzinkę .
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Też oglądam
Zaczęłam oglądać jakiś rok temu ze względu na Darka Wieteske, (czasami nie moge sie na niego napatrzeć ) i mnie wciągnęło
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
No to Wiktor będzie miał problem
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądalam wczoraj tylko początek i teraz widze, że przeoczyłam, że Renatę uśmiercili
, szkoda, bo ja lubiłam
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie chyba tak
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
A tego nie wiem , a google nic nie mówią ?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
Ja czytałam gdzieś na fb że Agata zrezygnowała z grania w serialu, ale nie jest to oficjalnie potwierdzone przez nią samą.
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Ogląda ktoś jeszcze ?
Ja po przerwie znowu mogę oglądać, bo inny serial mi kolidowal Smutny odcinek
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
Dla mnie smutne było to, że wypalenie zawodowe Piotra ma niestety odbicie w rzeczywistości u większości ratowników medycznych. Fajny odcinek, ale do większości społeczeństwa pewnie i tak nic nie dotrze, i dalej będą wzywać karetki do zdrapanego naskórka bo "mają takie prawo"
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie to prawo, rece opadaja na takich ludzi
Wrazliwy ten Piotrek i jak tu zyc, czlowiek bezsilny dusi sie
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
ale Piotrek zostaje
myslalam, ze przerwe zrobia z Martyna, bo ten urlop, ale juz widzialam ich w zajawce ![]() Czytalam o tej aktorce co gra Anna,, że ona naprawde ma na imie Anna, ale w wieku 20 lat zmienila imie na Lea, a Anna zostawila na drugie, bo takie pospolite jej sie wydawalo ona ma z 37 lat, a juz ma tyle zmarch
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze, że jednak został! Chociaż od początku było widać, że to bardziej bunt i złość z jego strony niżeli faktyczna chęć zrezygnowania z pracy. I jeszcze premię dostał!
Przerwy nie będzie, ale oni w następnym odcinku będą na wakacjach. Na fanpejdżu serialu jest filmik jak są w hotelu, gadają i się całują itd . Co do Anny, zgadzam się, że wygląda bardzo niekorzystnie, tak samo w połączeniu z Banachem. Może to dziecinne, ale nie bardzo pasują mi do siebie wizualnie. W ogóle postać Anny jest mocno średnia podobnie jak jej "nowe" imię o którym nigdy nie słyszałam, dzięki Groszek za info . Świetna była rozmowa w gabinecie pod koniec gdy lekarze Góra i Banach rozmawiali Edytowane przez Natcia Czas edycji: 2017-05-12 o 19:05 |
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Bo te rozmowy z Górą są zawsze fajne
![]() Banach to wygląda młodziej od niej ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Bo te rozmowy z Górą są zawsze fajne ![]() Banach to wygląda młodziej od niej
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.

. Też ich bardzo lubię, mimo, że ich miłość jest dość trudna, ale teraz chyba wreszcie zostali parą

Zaczęłam oglądać jakiś rok temu ze względu na Darka Wieteske, (czasami nie moge sie na niego napatrzeć 
, szkoda, bo ja lubiłam