|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
metamorfoza
Cześć!
Chciałabym Was prosić o pomoc w doborze fryzury. Mam cienkie, rzadkie włosy, za ramiona, u nasady sporo nowych baby hair, w związku z czym mam problem z ułożeniem ich, zwykle noszę rozpuszczone. Wrzucam zdjęcie bez makijażu, w związanych włosach, żeby było widać kształt twarzy, będę wdzięczna za wszelkie rady. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: metamorfoza
Masz sliczny, pociagly ksztalt twarzy i bardzo ladne kosci policzkowe, wiec tak na prawde kazda fryzura bedzie Ci pasowac
![]() Mi przy podobnym ksztalcie twarzy najlepiej sprawdza sie fryzura do ramion, bardzo delikatmie wycieniowana przy twarzy, ktora lekko wyciagam na szczptce i faluje konce, tak od polowy dlugosci. Ladnie lagodzi to twarz i nadaje to troche kobiecosci ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- nie wiem czemu nie moge edytowac poprzedniej wiadomosci :/ ale jedyne co bym zmienila, to ksztalt brwi, moim zdaniem sa troszke zbyt okragle. Zapuscilabym je troche i zamiast tego kola bardziej pasowalby Ci troche prostszy od spodu ksztalt |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Moim zdaniem najlepiej będzie ci w fryzurze do ramion. Jak podetniesz włosy to je zagęścisz i będzie to lepiej wyglądać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
![]() https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...cd061fdcbd.jpg jesteś w sumie bardzo łądna i wszystko będzie ci pasować ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Masz zmęczoną, nieco poszarzałą twarz, ale to być może kwestia światła.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
lekko pocienowane włosy do ramion, ewentualnie może długa grzywka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.