|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Givenchy Prisme Again! Eyeshadow Quartet
Witam!
Na wymianę mogę zaoferować: - Aroma Allegoria Exaltant, Guerlain, tester, zostało około 65 ml z 75 (wydaje mi się, że byłaś nim kiedyś zainteresowana, ale może coś mieszam) Pozdrawiam, Alina Zdjęcia mogę wysłac na maila, ciągle nie umiem tu załączyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie? oczywiście mogę oddać kilka kosmetyków
![]() 1. Podkład GUERLAIN DIVINORA Teint Tendre Matt 522 Beige Clair 2. RALPH LAUREN Cool zostało około 35ml z50ml 3. Cień pojedynczy Clarins jasna zieleń 4. Poczwórne cienie LANCOME w kolorach khaki 5. Tusz do rzęs LANCOME turkusowy 6. Błyszczyk JUICY TUBES 6g kolorek Baby doll 7. VERSACE RED JEANS, zostało około 20ml z 75ml 8. Cienie Bourjois potrójne niebieskie 9. Cienie pojedyncze Bourjois kolorki: ciemna zieleń oraz róż/brzoskwinia 10. Błyszczyk GUERLAIN złoto-miedziany 11. podwójne cienie DIOR kolorki biały i metaliczny jasny błękit 12. kulki brązujące 13. kulki rozświetlające 14. podkład Revlon Shine Control |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Basiu,
zajrzyj do mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116464 pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.