|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Zakochalam sie w mezczyznie ktory boi sie calowac i wyznawac milosc
Witam,
Jestem w bardzo bardzo trudnej sytuacji... Mam 20 lat, dwa lata temu przeprowadzilam sie i zaczelam przypadkiem 'wpadac'na chlopaka ktorego kojarze z podstawowki. Za jakis czas zaczal mi sie bardzo podobac, bo jest juz starszy i bardzo bardzo przystojny..on ma 18 lat. Wtedy mial 17. (tak bardzo mlosy, ale im starszy jest z nim coraz gorzej) otoz... coraz trudniej kocha...mamy kontakt juz prawie rok wiec zaczynamy byc ze soba bardzo szczerzy, kolega niestety ma taki problem ze ma fobie przed calowaniem, a co do wyznawania uczuc ciagle zmienia zdanie np potrafi mi powiedziec ze mu na mnie zalezy doslownie za chwilke spanikuje i odwroci kota ogonem.. wiem tez ze kiedys pewna dziewczyna bardzo bardzo mocno go zranila.. ja dotychczas przed poznaniem jego takze unikalam kontaktow z chlopakami nawet wgl na nich nie patrzylam, takze przez to ze ktos mnei kiedys zdradzil... my naprawde na siebie lecimy..wiem to i bardzo sie rozumiemy... spotykamy sie (o ile on nie zmieni zdania ze musi cos tam np zrobic) czasem sie wymiguje a gdy jest ze mna to widac ze jest podekscytowany i wgl. co robic? sypamy ze soba..mysle ze to nawet nas do siebie zbliza,ze to tak na serio nie tylko kolezenski sex, chyba tylko tak potrafi cos okazac, pod presja podniecenia/... np boi sie moich rodzicow... co robic ja tak bardzo go kocham, ale ta fobie pokonalam jakis czas temu, on niestety nie, a i wspomne takze ze brzydzi mnie gdy ktos sie caluje i nie pocalowalabym nikogo procz neigo..on czasem daje buzi ale z musu...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakochalam sie w mezczyznie ktory boi sie calowac i wyznawac milosc
ja bym odpuscila znajomosc. najpierw powiedz ze zalezy ci na czyms wiecej i chcesz byc pewna ze jemu tez. powiedz ze dajesz mu np tydzien na zastanowienie i niech sie odezwie jak cos wymysli.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
W związku liczy się zdecydowanie. Albo chce być z Tobą albo nie. Porozmawiajcie. To jedyna rada.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.