|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Obrona we wrześniu a staż w urzędzie
Cześć
![]() Mam pytanie, kończę teraz studia już za miesiąc ![]() Koleżanka mi powiedziała, że skoro bronie się we wrześniu , to oznacza że mam legitymację studencką do października nie oddaną do dziekanatu tzn że nadal jestem studentką. Wybaczcie za pytanie tu, ale w dziekanacie nie mogę się nic dowiedzieć na ten temat, a jestem już dość zestresowana i przestaje myśleć logicznie :P Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Obrona we wrześniu a staż w urzędzie
Żeby iść na staż nie musisz być studentką. Ja byłam po skończeniu szkoły średniej. Ale mamy rozumieć, że masz w urzędzie kogoś kto cię tam ,,wkręci''? Bo bez tego sam UP Cię tam nie wyślą. No i mała rada. UP to zło, rejestracja tam to powinna być naprawdę już ostateczność.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy coś się zmieniło czy nie, ale kilka lat temu jak chciałam się zarejestrować w UP to musiałam dostarczyć zaświadczenie, że się obroniłam (studiowałam na dziennych)
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.