|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Super DEPILATOR warty polecenia!
Witam
![]() Mam do Was ogromną prośbę. Proszę polećcie mi jakiś depilator, z którego jesteście bardzo zadowolone, szczególnie interseują mnie te najnowsze modele. Zamierzam właśnie kupić i zupełnie nie wiem jakiego dokonać wyboru, gdyż na rynku jest ich multum. Czym się kierować przy zakupie?? Tylko bardzo proszę podajcie dokładną nazwę modelu. Z góry BARDZO dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Super DEPILATOR warty polecenia!
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja od dwoch dni uzytkuje Phillipsa Massage wiec opisze wrazenia:
-rzeczywiscie zmniejsza bol, wreszcie porywywalam sobie wloski z miejsc gdzie mnie bolalo starym depilatorem ![]() -trzeba sie przyzwyczaic do tego "masazu" wg to takie silne wibracje, ale wlasnie dzieki temu nie boli -jest bezprzewodowy ![]() -fajny wyglad i fajny futeral ale to juz niewazne ![]() -dostalam gratis nasadke do golenia, dzieki czemu mam golarke elektryczna gratis, chociaz nie uzywalam w zyciu takiej, ale moze sie skusze skoro mam -wielki minus za to ze mimo ze jest jednym z najnowszych depilatorow to chodzi jak stado szerszeni albo kilka wiertarek wlaczonych naraz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
hej girl.of.glass!!
nie wiem czy Ci pomogę, bo nie będe pisać o żadnej super nowości, ale opiszę Ci ten, którego używam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.