Super DEPILATOR warty polecenia! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Notka

Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-05-03, 18:47   #1
girl.of.glass
Raczkowanie

Super DEPILATOR warty polecenia!

Witam
Mam do Was ogromną prośbę. Proszę polećcie mi jakiś depilator, z którego jesteście bardzo zadowolone, szczególnie interseują mnie te najnowsze modele. Zamierzam właśnie kupić i zupełnie nie wiem jakiego dokonać wyboru, gdyż na rynku jest ich multum. Czym się kierować przy zakupie??

Tylko bardzo proszę podajcie dokładną nazwę modelu.

Z góry BARDZO dziękuję.
girl.of.glass jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-03, 18:51   #2
natii4
Zakorzenienie

Dot.: Super DEPILATOR warty polecenia!

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...pszy+depilator

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-03, 23:56   #3
*AgneS*
Raczkowanie

Ja od dwoch dni uzytkuje Phillipsa Massage wiec opisze wrazenia:
-rzeczywiscie zmniejsza bol, wreszcie porywywalam sobie wloski z miejsc gdzie mnie bolalo starym depilatorem za to ma wielkiego plusa i juz go polubilam
-trzeba sie przyzwyczaic do tego "masazu" wg to takie silne wibracje, ale wlasnie dzieki temu nie boli
-jest bezprzewodowy
-fajny wyglad i fajny futeral ale to juz niewazne
-dostalam gratis nasadke do golenia, dzieki czemu mam golarke elektryczna gratis, chociaz nie uzywalam w zyciu takiej, ale moze sie skusze skoro mam
-wielki minus za to ze mimo ze jest jednym z najnowszych depilatorow to chodzi jak stado szerszeni albo kilka wiertarek wlaczonych naraz
*AgneS* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-04, 11:07   #4
olusia006
Raczkowanie

GG do olusia006

hej girl.of.glass!!
nie wiem czy Ci pomogę, bo nie będe pisać o żadnej super nowości, ale opiszę Ci ten, którego używam a jest to Philips Satinele (w pomarańczowym wydaniu: ) ma nakladke masujaca na depilator i głowicę golącą, która super się nadaje do części intymnej czy pod paszki jesli chodzi o depilator to - polecam! uzywam juz jakies 10 miesięcy i wydaje mi sie ze bardzo dokladnie goli nawet krociotkie wloski (choc wiadomo, ze zaden chyba nie da Ci gladkosci nog na tygodnie, bo wloski odrastaja nierówno i co najwyzej 2 tygodniowe przerwy wskazane,no bo jesli chcesz miec 'ciągłą' głodkość to tydzien mur beton,choc to tez indywidualna sprawa bo kazdemu w roznym tempie rosna wloski) no i oczywiscie trzeba pamietac o peelingach, by zapobiegac wrastajacym wloskom, choc ten problem nie dotyczy też wszystkich. jeszcze chciałam Ci powiedziec ze jesli chodzi o nakladke masujaca tego depilatora to chyba jakas pomylka,szczerze mowiac wole depilowac nogi nie uzywajac tej nakladki,bo nardziej mnie boli z nia niz bez - dziwne nie:/ albo nakladka do kitu albo ja kupujac depilator chcialam ten z nakladka mrozaca (to jednak nie na moja kieszen), ale mysle ze ta moze zmniejszac bol przy goleniu, ale to niech się ktos wypowie co juz sam takiego uzywa...wlasnie skoro jestesmy przy bolu to 'pierwszy raz' dla mnie byl straszny, depilator zasuwa i az strach sie do nogi dotknac, na prawde na poczatku boli!! a teraz to juz nawet lubie to uczucie wyrywania wloskow kwestia przyzwyczajenia. trzeba depilować trzymajac depilator prostopadle do nuszki, naciagajac druga reka skore przed nia(by zmniejszyc troszke bol). nogi po takiej depilacji maja mnustfo czerwonych krostek, ale u mnie po godzince ani śladu. no i jesli chodzi o halas, to tez chyba wszystkie gwarantuja calkiem glosna 'kosiarke" troszke sie rozpisalam, mam nadzieje,ze nie znudzilam... ale chcialam Ci napisac czego niestety nie da sie uniknac uzywajac depilatora, nawet super nowosci,choc w zadnym wypadku nie zniechcecam w kazdym razie jestem zadowolona ze swojego depilatorka,malutki,porec zny,choc przewodowy,futeral tez glajski pozdrawiam gorąco

Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości