|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
szukam podkładu na lato - poradźcie !
Dziewczyny poradźcie - bo nie mogę się zdecydować i mam mętlik w głowie
Szukam podkładu na lato-moje wymagania: mam cerę mieszaną, mocno świecącą w strefie T (nos i broda szczególnie), reszta lekko przesuszona ![]() nie mam żadnych niespodzianek na twarzy (no.... bardzo rzadko ![]() szukam podkładu, który lekko zakrywa, lekko matuje, ale rówinież daje efekt ładnie ożywionej sery, rozświetla ją i nadaje ładny koloryt - świeży.... mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi ![]() musi mieć filtr i również być nawilżający bo pracuję w biurze z klimą, która w lecie będzie chodzić non stop i nie służy mojej skórze ![]() macie jakieś propozycje?
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: szukam podkładu na lato - poradźcie !
maybelline PMU
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
zielony stworek
|
Tak,Pure Makeup jest fajny,tylko po kilku godzinach twarz zaczyna się świecić...Ale jest lekki więc i ja polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
No tez slyszałam dobre opinie o Pure Make Up
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
kupiłam ten Pure Makeup - wygląda sympatycznie i lekko
![]() jutro 1 próba ![]()
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
A ja dziś kupiłam Rimmel Recover i jutro wypróbuje. Zastanawiałam się również nad Pure Makeup ale w końcu zdecydowałam sie na Recover
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
kosmitka
|
Piszcie opinie, bo sama szukam czegoś lekkiego i nie mogę się zdecydować... Myślałam o Revlonie, ale może jest coś lepszego...?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.