|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nie potrafię zrozumieć swoich uczuć
Potrzebuję porady w pewnej sprawie, która nie daje mi spokoju od jakiegoś czasu. Miło będzie usłyszeć opinie „neutralnych” osób, jako że opinie znajomych niekoniecznie muszą być obiektywne.
Jakiś czas temu poznałam mężczyznę; od samego początku z jego strony była to chęć bycia kimś więcej niż tylko znajomymi/przyjaciółmi, ja natomiast nie byłam do końca zainteresowana takiego rodzaju relacją. Ciągle utrzymywaliśmy kontakt jako dobrzy znajomi, od czasu do czasu pojawiały się z jego strony próby rozwinięcia relacji w kierunku bardziej romantycznej. Ja od samego początku starałam się być ostrożna i nie dawać żadnych nadziei ani niczego deklarować, jako że nie byłam pewna, czego właściwie chcę. Przechodząc do sedna problemu – od pewnego czasu zauważyłam, że bardzo często myślę o tej osobie, również pod kątem sytuacji typowych dla par. Lubię utrzymywać z nim kontakt, chociaż raczej w formie pisania do siebie niż spotykania się (czuję się trochę niezręcznie, mimo iż znamy się już dość długo). Nie potrafię określić ani też stwierdzić swoich uczuć i bardzo mi to przeszkadza. Nie znalazłam się wcześniej w takiej sytuacji. Nie chodzi mi o problem typu „odrzuciłam jego zainteresowanie, a teraz chciałabym to naprawić”; chciałabym po prostu wiedzieć, co siedzi w mojej głowie, jeśli mogę to tak nazwać. Nie jestem osobą doświadczoną pod kątem związków, więc nie do końca rozumiem sytuację. Macie jakieś pomysły bądź rady? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nie potrafię zrozumieć swoich uczuć
Chyba sama powinnaś wiedzieć co siedzi w Twojej głowie. Pociąga Cie fizycznie? Lubisz spędzać z nim czas?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Nie potrafię zrozumieć swoich uczuć
Cytat:
"Naturalnie musisz wszystko przezwyciężyć, Zanim zamiast słońca pojawi się księżyc, Póki na niebie słońce świeci, masz tą siłę, Jak każdy malutki człowieczek tej ziemii, osiągnąć coś przez wysiłek..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.