|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Zestaw treningowy do uzyskania idealnej sylwetki
Cześć dziewczyny,
Jestem osobą przeciętnej wagi i bardzo aktywną. Zalozylam sobie za cel na najbliższy rok uzyskanie idealnej sylwetki. Chciałabym być ze 2-3 kg szczuplejsza (i utrzymać te wagę), mieć jedrne, wysportowane ciało, wzmocnic się oraz chciałabym też znaleźć jakieś wskazówki/przepisy dotyczące zdrowej diety. Generalnie szukam jakiegoś gotowego kursu / planu treningowego itd. Zastanawiałam się nad Chodakowską, ale potem przeczytałam sporo komentarzy mówiących, że jej treningi niewiele dają i że dla rzeźby sylwetki lepszy będzie trening siłowy. Jak sądzicie? Macie do polecenia jakąś inna trenerkę, aplikacje itd, coś co mogłabym subskrybować i mieć plan treningowy oraz propozycje diety? Niekoniecznie musi być z Polski. Także jeśli uważacie że Chodakowska byłaby najlepszym wyborem, to może polecicie konkretny program? Tak jak mówiłam jestem dość aktywna i wysportowana, więc szukam czegoś dla osób dość zaawansowanych. Mam 27 lat. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Zestaw treningowy do uzyskania idealnej sylwetki
Jakoś nie chce mi się wierzyć, ze te jej treningi nic nie daja. Moze zaznij je najpeirw robic i zobacz? ja pamietam ze jak sie rok temu wzielam za odchudzanie to mi duzo cm zeszlo w pasie. Robilam jej skalpel, turbo wzwanie i na zmiane z Mel B
jesli potrzebujesz wiekszego wycisku to poszukaj moze jakiejs tabaty?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Zestaw treningowy do uzyskania idealnej sylwetki
Oooo Mel B to jest potęga
nie wiem jak ona to robi, ze oglądając filmiki męczę się, pocę, wkurzam się niemiłościernie, ale co do czego dalej do niej wracam. Zawsze taka usmiechnięta i żarcikiem sypnie. Motywacja lvl milion z Chodakowską tak w sumie caaaaaałkiem caaaaaaałkiem.. mogę oglądac, ale do Mel zawsze wracam i faktycznie ćwiczę
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.

jesli potrzebujesz wiekszego wycisku to poszukaj moze jakiejs tabaty?
nie wiem jak ona to robi, ze oglądając filmiki męczę się, pocę, wkurzam się niemiłościernie, ale co do czego dalej do niej wracam. Zawsze taka usmiechnięta i żarcikiem sypnie.