|
|||||||
| Notka |
|
| Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Naszyjnik
Witajcie!
Jestem tu nowa, ale widzę że zagnieżdżę się tu na stałę - dużo fajnych informacji i życzliwych ludzi . Od niedawna zajmuję się robieniem biżuteri, ale nie na jakąś wielką skalę. Chciałabym zasięgnąć opini doświadczonych producentek takich wyrobów co myślicie o jednym z moich wyrobów. Trochę się nad nim napracowałam, więc prosz o szczere recenzje. Kamienie to granat i kryształ górski. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Naszyjnik
Śliczny! Bardzo oryginalny i ciekawy projekt
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Taki ze mnie doswiadczony producent, ze hoho. Ale sie wypowiem, a co I do tego tak beszczelnie bo pierwsza :pNaszyjnik ladniutki, starannie wykonany, kolorystyka tez ladna. Mojej siostrze by sie podobal bo fiolet, choc by pewnie wolala jeszcze ciemniejszy ![]() Popracowala bym jeszcze nad foto, rozjasnila troche bo ciut za ciemne. Tyle odemnie
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo poboba mi sie wykonanie, bardzo pomyslowe. Wszystko ladnie dopasowane i naturalne kamienie. Super
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Naszyjnik ejst bardzo ładny i starannie wykonany
nie do końca moje kolorki ale bardzo mi sie podoba Witam na forum i mam nadzieje, że bedziesz umieszczała tutaj wsyztskie swoje pracy w miare mozliwości![]() pozdrawiam
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
naszyjnik sliczny. bardzo dokladnie zrobiony az milo popatrzec
czekam na wiecej twoich dziel EDIT : literowka
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo ąłdny i pomysłowy naszyjnik. Witamy na forum i czekamy na więcej Twoich dzieł
|
|
|
|
|
#9 |
|
Joanna d'Moder
|
Mi też się bardzo podoba.Kolor linki nie mój,ale obiektywnie patrząc naszyjnik jest bardzo ładny.Witaj na forum
|
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
super, swietny pomysl na naszyjnik
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Fajny ale mi się nie podoba że jest na fioletowej lince. Przypomina mi bardzo projekt z amerykańskiego katalogu z koralikami.
http://gallery.michalmech.pl/main.php http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070714290117.png http://abcslubu.pl/suwak/07_27_2007_14_7_2007_39.png 14 lipiec 2007 - Nie umrzemy nigdy...umiera tylko czas...
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Wielkie dzięki dziewczyny za miłe słowa
. Wiadomo, że nie każdemu musi się podobać kolor i ułożenie. Mam pytanie do mrocznej panny - jak można zrobić tak fantastyczne "zawijaski" jakie widziałam w Twoich dziełach? Widziałam urządzenie do robienia podobnych w angielskim czasopiśmie, ale chyba nie jest u nas dostępne. A to co Ty potrafisz zrobić to poprostu dzieła sztuki, rewelacja . Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
|
śliczny
i witam na wizażu
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
ladny
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się podoba, super pomysł.
![]() Ja akurat do profesjonalistów się nie zaliczam, bo ma koncie mam dopiero kilka par kolczyków, ale opinia ludu też się liczy.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

. Od niedawna zajmuję się robieniem biżuteri, ale nie na jakąś wielką skalę. Chciałabym zasięgnąć opini doświadczonych producentek takich wyrobów co myślicie o jednym z moich wyrobów. Trochę się nad nim napracowałam, więc prosz o szczere recenzje. Kamienie to granat i kryształ górski. 

Taki ze mnie doswiadczony producent, ze hoho. Ale sie wypowiem, a co