głównie kolorówka - ODDAM WIELE ZA NIEWIELE! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-02-13, 22:04   #1
IlonaMarianna
Raczkowanie

Przekupka: 30 pkt / 97% pozyt.

głównie kolorówka - ODDAM WIELE ZA NIEWIELE!

poza rzeczami "na wypróbowanie" większość produktów jest bardzo mało używana, a wszystko co "wstawiam" na wymianę jest świeże, na życzenie sprawdzam dokładną (nawet dzienną ) datę ważności.

NIE SZUKAM kosmetyków kolorowych, poza błyszczykami w tubkach i ewentualnie odsypkami sypkich cieni lub jaśniutkich pudrów rozświetlających, ani szamponów i produktów do stylizacji włosów.

chętnie przygarnę żele i pianki do mycia twarzy (cera mieszana), pomadki ochronne i balsamy do ust, peelingi do twarzy i ciała, maseczki, balsamy/kremy do ciała, drobne ciuszki (topy, bluzeczki, spódniczki). rozpatrzę każdą propozycję, bo nie mam czasu wysiadywać na forum a chcę się wszystkiego pozbyć

PROSZĘ O CIERPLIWOŚĆ w oczekiwaniu na odpowiedź, będę tu zaglądać średnio raz dziennie. i podawajcie linki do swoich wątków, bo czasem trudno się doszukać
---------------------------------------------------------
PALETKA Mon Ami, 3 kremowe cienie, 3 kremowe błyszczyki, wersja z najcieplejszymi kolorami, można ją zobaczyć na www.monami.pl; stopień zużycia:

cienie: cielisty (największy) ZOSTAŁO: ok 80%, ciepły brąz zostało ok 75-80%, chłodniejszy brąz ok 70-60%

błyszczyki: ciepły brudny róż (największy) ZOSTAŁO ok 70-80%, brąz ok 80-85%, czerwień ok 80%.

paletka została kupiona W KOŃCU GRUDNIA 2005 więc jest świeża; błyszczyki ładnie pachną

DO UST:

błyszczyk AA Oceanic Czerwone Winogrono, kupiony w styczniu 2006, ważny do sierpnia 2007, nietrafiony kolor, najchętniej wymienię na inny AA poza waniliowym, który już miałam

błyszczyk w tubce czekoladowy, Avon, kolor Berry Special, kupiony w styczniu 2006, użyty ok kilkanaście razy - nie mój kolor jednak

REZERWACJA - nikotynka - Pomadka MAYBELLINE WaterShine Fusion,w ciemnoróżowym wąskim opakowaniu. kolor numer 708 Grape Fusion. kolor ciemny róż/fiolet. pomadka jest transparentna, nie daje mocnego koloru; ślicznie pachnie i nawilża; zużycie nie większe niż ok. 20% ważność do stycznia 2008.

mogę oddać jako gratis lub za naprawdę jakiś drobiazg:

pomadka L'oreal Color Riche Crystal Passion czerwień z drobinkami

pomadka L'oreal Crystal Bordeaux, bordo z drobinkami, obu pomadek zostało ok 1.5-2cm; porządne, dające śliczny efekt pomadki, ale mam trochę za dużo czerwonych szminek i nie zużyję wszystkich:/

DO PAZNOKCI:

Lakier Eveline Diamond, kolor Diamond Purple, purpurowy fiolet z lekką niebieską poświatką, ważny do marca 2007

odżywka Inglot Ridge Filler, taka mlecznoróżowa z algami morskimi, zostało między 1/3 a 1/4, do wypróbowania

DO OCZU:

rREZERWACJA - nikotynka - połowa cienia Colors of Rome - sypki z aplikatorem - kuleczką, świeży, kupiony ok XI/XII 2005, kolor ciepły róż. cień ma śliczny, mocny satynowy połysk

podzielę się cieniem sypkim Rival de Loop złotym, mogę odsypać 1/3

REZERWACJA - nikotynka - j.w. tylko 1/3 - cień Rival de Loop beżowy

NIEAKTUALNE, leci do Basia39 Cienie PHYSICIANS FORMULA, dla alergików, poczwórne, 2 beże - jaśniejszy i ciemniejszy, średna szarość i biały, wszystkie matowe; ładne pudełko z lusterkiem; użyte max kilka razy, jeszcze widać nienaruszoną powierzchnię na odwrocie naklejka z datą produkcji - III.2005, więc jeszcze długo posłużą niestety kolorki okazały się za spokojne dla mnie, może ktoś maluje się delikatniej - polecam dorzucę do nich nowy aplikator

REZERWACJA - nikotynka - cień INGLOT VERTIGO, ciemnofioletowy; użyłam go najwyżej 4 razy. ważny do połowy 2007.

cień INGLOT VERTIGO,czerwony, kilka razy użyty, ważność jak wyżej;

cień INGLOT VERTIGO, intensywny róż zbliżony do fuksji, nowy, nieużywany, ważność jak wyżej

NIEAKTUALNE - leci do Basia39 - Cień Yoko Winter Glamour kolekcja 2005-2006, kolor - delikatny złamany fiolecik z brokatem, użyty około 8 razy, strasznie mi się podoba, ale niestety źle w nim wyglądam dłuuugo ważny, do połowy czy dłużej 2008. kupiłam go w listopadzie tego roku.

Paleta cieni Golden Rose, GreyLine, jasna szarość, średnia szarość, grafit z drobinkami i czerń. był jeszcze biały, ale cały zużyłam na Halloween paleta kupiona w październiku 2005, ważność do grudnia 2007. stopień zużycia: jasny szary użyty ok 5 razy, średni ok 10, grafit i czerń ok 15-20% zużycia, białego nie ma wogóle. mam jeszcze do niego pudełko ze składem i datą ważności.

czarny eye-liner YOKO (kałamarz z pędzelkiem), dodatek do Filipinki bodajże grudzień 2005, NIEUŻYWANY ANI RAZU

PIELĘGNACJA:

REZERWACJA - nikotynka -krem pod oczy Pollena Eva Len, nie testowany na zwierzętach,z 25ml zużyłam mniej niż połowę; można używać pod oczy i okolice ust (tak używałam), ale udało mi się zdobyć mojego ukochanego DAX'a i ten chętnie oddam w dobre ręce; mam jeszcze od niego pudełko.

Edytowane przez IlonaMarianna
Czas edycji: 2006-02-15 o 09:36
IlonaMarianna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-13, 22:13   #2
kati_mm
Przyczajenie

Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
Dot.: głównie kolorówka - ODDAM WIELE ZA NIEWIELE!

Cienie PHYSICIANS FORMULA, dla alergików, poczwórne, 2 beże - jaśniejszy i ciemniejszy, średna szarość i biały, wszystkie matowe; ładne pudełko z lusterkiem; użyte max kilka razy, jeszcze widać nienaruszoną powierzchnię na odwrocie naklejka z datą produkcji - III.2005, więc jeszcze długo posłużą niestety kolorki okazały się za spokojne dla mnie, może ktoś maluje się delikatniej - polecam dorzucę do nich nowy aplikator

Na wymianę mam zestaw maseczek z wątku oraz ok 1/2 z 50ml edt Pink Suede Avonu

zapachy, pielęgnacja, makijaż do wymiany
kati_mm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-13, 23:17   #3
Basia39
Zakorzenienie

Przekupka: 137 pkt / 99% pozyt.

Cześć
Z pielegnacji mogę zaoferować:

Maseczka Argiletz z glinki żółtej w tubie. Poj. 75 ml, zostało ok. 50% dla cery tłustej i mieszanej.

Nivea Visage - łagodny płyn do demakijażu oczu i ust,
poj. 125 ml, zużycia ok. 5%

http://www.mojekosmetyki.pl/add2cart.php?product=1131

Emulsja Dermika Meritum – łagodna emulsja do demkijażu oczu, poj. 150 ml, zużycie ok. 10-15%.

http://www.mojekosmetyki.pl/add2cart.php?product=1212

Dax Cosmetics– krem dotleniający z energią Q10, poj. 50 ml, Krem dla cery mieszanej, matujący i zwężający pory na dzień i na noc. Zawiera MikroPerły Matujące oraz filtry UVA/UVB. Zużycie ok. 20%.

http://sklep.salonik.com.pl/sklep/product_info.php/cPath/53_492/products_id/2718

Avon - Serum błyskawicznie liftingujące - Virtual Lift Instant Results, poj. 50 ml, zużyłam ok. 25%

Fitomed - Żel ziołowy do mycia twarzy łagodny do cery suchej i wrażliwej, poj. 200 ml, zużycie ok. 20%

http://www.fitomed.com.pl/zele.php

Interesują mnie cienie PHYSICIANS FORMULA.

Może akurat coś Ci wpadnie w oko.
Basia39 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-14, 08:11   #4
Hosenka*
Zakorzenienie

Przekupka: 108 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez IlonaMarianna

błyszczyk AA Oceanic Czerwone Winogrono, kupiony w styczniu 2006, ważny do sierpnia 2007, nietrafiony kolor, najchętniej wymienię na inny AA poza waniliowym, który już miałam

podzielę się cieniem sypkim Rival de Loop złotym, mogę odsypać dwa razy po 1/3, bo jest go bardzo dużo
znajdziesz cos u mnei za to?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-14, 10:27   #5
nikotynka
Raczkowanie

Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
GG do nikotynka
Smile Dot.: głównie kolorówka - ODDAM WIELE ZA NIEWIELE!

Cytat:
Napisane przez IlonaMarianna
hej, odezwij się proszę u mnie na wątku, czy znalazłabyś cokolwiek dla siebie
Witaj, oj znalazłam, znalazłam Najbardziej interesują mnie poniższe rzeczy i teraz pytanie do Ciebie - co znajdziesz w moich wątkach za te maleństwa :
  • Pomadka MAYBELLINE WaterShine Fusion,w ciemnoróżowym wąskim opakowaniu. kolor numer 708 Grape Fusion
  • połowa cienia Colors of Rome - sypki z aplikatorem - kuleczką, świeży, kupiony ok XI/XII 2005, kolor ciepły róż. cień ma śliczny, mocny satynowy połysk
  • podzielę się cieniem sypkim Rival de Loop złotym, mogę odsypać dwa razy po 1/3, bo jest go bardzo dużo
  • j.w. tylko 1/3 - cień Rival de Loop beżowy
  • cień INGLOT VERTIGO, ciemnofioletowy; użyłam go najwyżej 4 razy. ważny do połowy 2007.
  • krem pod oczy Pollena Eva Len,

Pozdrawiam
Stary 2006-02-14, 10:27   #6
Basia39
Zakorzenienie

Przekupka: 137 pkt / 99% pozyt.

Ilonko odpisalam na Twoje PW.
Interesuje mnie jeszcze Cień Yoko Winter Glamour kolekcja 2005-2006, kolor - delikatny złamany fiolecik z brokatem, użyty około 8 razy. Czekam na informacje zwrotną od Ciebie
Basia39 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-14, 14:25   #7
kati_mm
Przyczajenie

Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.

Skoro ta paletka nieaktualna to interesuje mnie paletka Mon Ami oraz połowa cienia Colors of Rome - sypki z aplikatorem - kuleczką, świeży, kupiony ok XI/XII 2005, kolor ciepły róż. cień ma śliczny, mocny satynowy połysk

Maseczki wciąż aktualne

zapachy, pielęgnacja, makijaż do wymiany
kati_mm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-14, 15:10   #8
moriam
Rozeznanie

Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.

ilonko majac w pamieci nasza poprzednia wymianke chetnie przygarne obie odsypki Rival de Loop
moge ci odsypac z APC braz polyskujacy zielenia i czerwienia i cien sypki rozswietlajacy nieznanej mi firmy, ale b. ladnie rozswietla oczko
a moze znajdziesz cos innego u mnie w watku?
moriam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-15, 09:37   #9
IlonaMarianna
Raczkowanie

Przekupka: 30 pkt / 97% pozyt.

hop do góry!
IlonaMarianna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-19, 22:09   #10
eMPi
Rozeznanie

Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
GG do eMPi

hej,a nie masz moze jakiegos eyelinera w innym kolorze niz czarny?

wymianka
eMPi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-19, 23:00   #11
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Przekupka: 195 pkt / 99% pozyt.

Znajdziesz cos za paletre golden rose?
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-02-19, 23:37   #12
Evikyu
Raczkowanie

Przekupka: 31 pkt / 100% pozyt.

Interesuje mnie blyszczyk AA za puder Cover Girl. (Pytalas o niego w moim watku).
Evikyu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-22, 02:07   #13
Evikyu
Raczkowanie

Przekupka: 31 pkt / 100% pozyt.

Hej, interesuje Cie wymiana puder CG za blyszczyk? Za przesylke do Kanady zaplacisz 3PLN.
Evikyu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-05, 23:21   #14
moniga
Rozeznanie

Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.

Interesowałby mnie ten cień - sypki Rival de Loop złoty.
Szukam jakiegoś złotka rozświetlającego na wypróbowanie. Jestem tutaj, może sobie coś dobierzesz http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=114501

Oprócz tego mam np. jeszcze:
1. tonik Nivea Freshen up beztłuszczowy z czystymi minerałami, właściwie cały, jakieś 130 ml z 150 ml,
2. peeling do ciała antycellulitowy Erisiwej (pomarańczowy), jakieś 1/2 tuby,
3. St. Ives czysta rozświetlona cera morelowy krem oczyszczający - tu jakieś 1/3
moniga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości