|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
głównie kolorówka - ODDAM WIELE ZA NIEWIELE!
poza rzeczami "na wypróbowanie" większość produktów jest bardzo mało używana, a wszystko co "wstawiam" na wymianę jest świeże, na życzenie sprawdzam dokładną (nawet dzienną ) datę ważności.
NIE SZUKAM kosmetyków kolorowych, poza błyszczykami w tubkach i ewentualnie odsypkami sypkich cieni lub jaśniutkich pudrów rozświetlających, ani szamponów i produktów do stylizacji włosów. chętnie przygarnę żele i pianki do mycia twarzy (cera mieszana), pomadki ochronne i balsamy do ust, peelingi do twarzy i ciała, maseczki, balsamy/kremy do ciała, drobne ciuszki (topy, bluzeczki, spódniczki). rozpatrzę każdą propozycję, bo nie mam czasu wysiadywać na forum a chcę się wszystkiego pozbyć ![]() PROSZĘ O CIERPLIWOŚĆ w oczekiwaniu na odpowiedź, będę tu zaglądać średnio raz dziennie. i podawajcie linki do swoich wątków, bo czasem trudno się doszukać ![]() --------------------------------------------------------- PALETKA Mon Ami, 3 kremowe cienie, 3 kremowe błyszczyki, wersja z najcieplejszymi kolorami, można ją zobaczyć na www.monami.pl; stopień zużycia: cienie: cielisty (największy) ZOSTAŁO: ok 80%, ciepły brąz zostało ok 75-80%, chłodniejszy brąz ok 70-60% błyszczyki: ciepły brudny róż (największy) ZOSTAŁO ok 70-80%, brąz ok 80-85%, czerwień ok 80%. paletka została kupiona W KOŃCU GRUDNIA 2005 więc jest świeża; błyszczyki ładnie pachną DO UST: błyszczyk AA Oceanic Czerwone Winogrono, kupiony w styczniu 2006, ważny do sierpnia 2007, nietrafiony kolor, najchętniej wymienię na inny AA poza waniliowym, który już miałam błyszczyk w tubce czekoladowy, Avon, kolor Berry Special, kupiony w styczniu 2006, użyty ok kilkanaście razy - nie mój kolor jednak ![]() mogę oddać jako gratis lub za naprawdę jakiś drobiazg: pomadka L'oreal Color Riche Crystal Passion czerwień z drobinkami pomadka L'oreal Crystal Bordeaux, bordo z drobinkami, obu pomadek zostało ok 1.5-2cm; porządne, dające śliczny efekt pomadki, ale mam trochę za dużo czerwonych szminek i nie zużyję wszystkich:/ DO PAZNOKCI: Lakier Eveline Diamond, kolor Diamond Purple, purpurowy fiolet z lekką niebieską poświatką, ważny do marca 2007 odżywka Inglot Ridge Filler, taka mlecznoróżowa z algami morskimi, zostało między 1/3 a 1/4, do wypróbowania DO OCZU: ![]() podzielę się cieniem sypkim Rival de Loop złotym, mogę odsypać 1/3 ![]() ![]() ![]() ![]() cień INGLOT VERTIGO,czerwony, kilka razy użyty, ważność jak wyżej; cień INGLOT VERTIGO, intensywny róż zbliżony do fuksji, nowy, nieużywany, ważność jak wyżej ![]() ![]() Paleta cieni Golden Rose, GreyLine, jasna szarość, średnia szarość, grafit z drobinkami i czerń. był jeszcze biały, ale cały zużyłam na Halloween ![]() czarny eye-liner YOKO (kałamarz z pędzelkiem), dodatek do Filipinki bodajże grudzień 2005, NIEUŻYWANY ANI RAZU PIELĘGNACJA: ![]() Edytowane przez IlonaMarianna Czas edycji: 2006-02-15 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: głównie kolorówka - ODDAM WIELE ZA NIEWIELE!
Cienie PHYSICIANS FORMULA, dla alergików, poczwórne, 2 beże - jaśniejszy i ciemniejszy, średna szarość i biały, wszystkie matowe; ładne pudełko z lusterkiem; użyte max kilka razy, jeszcze widać nienaruszoną powierzchnię na odwrocie naklejka z datą produkcji - III.2005, więc jeszcze długo posłużą niestety kolorki okazały się za spokojne dla mnie, może ktoś maluje się delikatniej - polecam dorzucę do nich nowy aplikator
Na wymianę mam zestaw maseczek z wątku oraz ok 1/2 z 50ml edt Pink Suede Avonu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Z pielegnacji mogę zaoferować: Maseczka Argiletz z glinki żółtej w tubie. Poj. 75 ml, zostało ok. 50% dla cery tłustej i mieszanej. Nivea Visage - łagodny płyn do demakijażu oczu i ust, poj. 125 ml, zużycia ok. 5% http://www.mojekosmetyki.pl/add2cart.php?product=1131 Emulsja Dermika Meritum – łagodna emulsja do demkijażu oczu, poj. 150 ml, zużycie ok. 10-15%. http://www.mojekosmetyki.pl/add2cart.php?product=1212 Dax Cosmetics– krem dotleniający z energią Q10, poj. 50 ml, Krem dla cery mieszanej, matujący i zwężający pory na dzień i na noc. Zawiera MikroPerły Matujące oraz filtry UVA/UVB. Zużycie ok. 20%. http://sklep.salonik.com.pl/sklep/product_info.php/cPath/53_492/products_id/2718 Avon - Serum błyskawicznie liftingujące - Virtual Lift Instant Results, poj. 50 ml, zużyłam ok. 25% Fitomed - Żel ziołowy do mycia twarzy łagodny do cery suchej i wrażliwej, poj. 200 ml, zużycie ok. 20% http://www.fitomed.com.pl/zele.php Interesują mnie cienie PHYSICIANS FORMULA. Może akurat coś Ci wpadnie w oko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ilonko odpisalam na Twoje PW.
Interesuje mnie jeszcze Cień Yoko Winter Glamour kolekcja 2005-2006, kolor - delikatny złamany fiolecik z brokatem, użyty około 8 razy. Czekam na informacje zwrotną od Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Skoro ta paletka nieaktualna to interesuje mnie paletka Mon Ami oraz połowa cienia Colors of Rome - sypki z aplikatorem - kuleczką, świeży, kupiony ok XI/XII 2005, kolor ciepły róż. cień ma śliczny, mocny satynowy połysk
Maseczki wciąż aktualne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
ilonko majac w pamieci nasza poprzednia wymianke chetnie przygarne obie odsypki Rival de Loop
![]() moge ci odsypac z APC braz polyskujacy zielenia i czerwienia i cien sypki rozswietlajacy nieznanej mi firmy, ale b. ladnie rozswietla oczko a moze znajdziesz cos innego u mnie w watku? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie blyszczyk AA za puder Cover Girl. (Pytalas o niego w moim watku).
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Hej, interesuje Cie wymiana puder CG za blyszczyk? Za przesylke do Kanady zaplacisz 3PLN.
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Interesowałby mnie ten cień - sypki Rival de Loop złoty.
Szukam jakiegoś złotka rozświetlającego na wypróbowanie. Jestem tutaj, może sobie coś dobierzesz http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=114501 Oprócz tego mam np. jeszcze: 1. tonik Nivea Freshen up beztłuszczowy z czystymi minerałami, właściwie cały, jakieś 130 ml z 150 ml, 2. peeling do ciała antycellulitowy Erisiwej (pomarańczowy), jakieś 1/2 tuby, 3. St. Ives czysta rozświetlona cera morelowy krem oczyszczający - tu jakieś 1/3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.