|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
maseczka wybielająca
witajcie dziewczynki!
słyszałyście cos może o maseczke z mąki ziemniaczanej oraz wody utlenionej, czytałam gdzies o niej, że ma własciwości wybielające, ale nie wiem czy jest dobra, ktos stosował? czy ta woda utleniona uzywana często nie zrobi krzywdy buźce? pozdroffionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: maseczka wybielająca
tez czytalam gdzies o tej maseczce, powiem ci że nie wiem czy może ja robie coś żle ale w ogóle nie chcą mi sie te składniki połaczyć =/ wychodzi to jakies takie dziwne, niby suche niby dalej sie rozsypuje, choć daje dużo tej wody utlenionej i nie wiem co nie tak =/ raz spróbowałam ale sie nie udało może wie ktoś jak to robić ? a woda utleniona powoduje chyba szybsze starzenie skóry, gdzies to przeczytałam ale sadze ze taka maseczka raz na jakiś czas to nic złego .. chyba że masz wrązliwą cerę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: maseczka wybielająca
Wszystko tylko nie woda utleniona... Niszczy włosy strasznie, a co dopiero cerę? Odradzam. Teraz mogłaby pomóc nawet ale za 'pare' lat lepiej nie mówić w jakim stanie byłaby cera. Przynajmniej tak mi się wydaje
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.