|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
śmierdzące nogi :)
witam. mam suczke,mieszaniec. otoz zauwazylam ze smierdza jej "stopy" . czy o normalne? to bardzo intensywny zapach.
![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: śmierdzące nogi :)
ale czym smierdzą? Akurat u psów łapki tak dziwnie pachna, ale niektórzy wlasnie lubia ten zapach, moze sie inaczej poci?
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mój Krakers, też mieszaniec, też tak ma
![]() Ale również nie wiem do czego - do tej pory myślałam, że albo zła dieta (piesek odratowany z okropnych warunków, był zabiedzony), albo, że jeszcze nie był kąpany... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
hihi ja uwielbiam zapach psich łap, kocich zresztą też szczególnie jak sie potwory na słońcu wygrzewają
![]() moim zdaniem to jest miły ciepły troche przytłumiony trawiasto-drewniany zapach. Wydaje mi się, że albo do kochania albo zupełnie neutralny. Jeśli tak intensywnie "śmierdzą" mu łapy to może coś złego się dzieje - grzybica albo coś w tym stylu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ale to nie jest przykry zapach.
![]() i zauwazylam jeszcze ze bardziej go czuc jak piesek spi ![]()
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
czoornoo - śpiący pies i zapach jego łapek - poezja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
pieski sie poca podczas snu tak jak ludzie dlatego pot jest intensywniejszy no i przy okazji moze ma jakies ranki miedzy pazurkami sprawdz to bo moze ma infekcje i stad przykry zapach..
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
psy sie nie poca nie maja gruczołow potowych
![]() nadmiar ciepla oddaja przez dyszenie. Infekcja racja- moze grzyb itp. Jednakze psy chodza łapami po ziemi - czyż nie? ![]() stad zapach specyficzny. Ja tam lubie 12 łap od nosem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
między poduszeczkami łap sie pocą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Mojej Majce też szfapy śmierdzą. Ale kocham ją całą
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.