|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() jaka to kolekcja?Firma?Pomóżcie
Kochane...mam do Was ogromną prośbę...otóż znalzałam suknie moich marzeń(tak mi się wydaje bo jej na oczy nie widziałam) ale nie wiem właśnie z jakiej firmy jest z jakiej kolekcji.
Bez tego ciężko jest mi się w sklepach pytać czy coś takiego jest. Błagam jeśli spotkacie się z tą sukienhką gdzię w sklepie czy w internecie napiszcie mi gdzie mogę ją znaleśc, jak się nazywa itd. będę bardzo wdzięczna. Wydaje mi się że już przeglądnęłam cały interent i sukienka poprostu zapadła się pod ziemie- RATUNKU!!!! OSTATNIO ZNALZAŁM JĄ NA ALLEGRO- ALE DALEJ BEZ NAZWY- NIC!!! PODAJE NAMIARY NA AUKCJĘ(to nie wcelu abyście ją kupiły tylko bardziej jej się przypatrzyły): Piękna i bardzo kobieca SUKNIA ŚLUBNA SPRAWDŻ (numer 126359155) Ps. Pisałam do właścicielki ale odzewu brak- niestety;(
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: jaka to kolekcja?Firma?Pomóżcie
wybaczcie za byki powyżej- spieszyło mi się
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
no suknia sliczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
suknia jest sliczna, szczerze mówiąc mnóstwo firm (wirtualnie) przegladałam, ale jeszcze takiej ani razu nie spotkałam.To mój styl sukni, więc podbijam watek, z miłą chęcią dowiedziałabym sie jaki to producent.
Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Chyba wczoraj w wątku "suknia marzeń" pisałam o tym modelu dziewczynie, która także jej poszukuje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hej,
no dokładnie, ja szukałam tej sukni ![]() Jak już pisałam wystawiająca nie chciała mi podać producenta. Ale nie ma to jak koleżanki z forum! ![]() ![]() Teraz czeka mnie chyba wyprawa do Warszawy, bo jedynym dystrybutorem tych sukni jest firm Promesa. (Chyba, że macie inne informacje??) Pozdrawiam!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Aktualne info ze strony Villais
![]() PROMESA Mr. MICHAL Al. Jana Pawla II, 52/54 00-152 Warszawa (Poland) Tel: 48 22 831 8750 Fax: 48 22 831 8750 (innych firm nie wymienili) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Kochane...bardzo Wam dziękuję ale dalej nie mogę znaleść tej sukni w kolekcji Villais ;( czyżby nie było na ich tsronie internetowej? Strona internetowa sklepu w Polsce też jest w budowie....spotkałam się iż firmą "produkującą" tą śliczną suknie jest sarah_bride...ale pod tym adresem jest również ciężko cokolwiek znaleść;(.
Dziękuję jeszcze raz za i tak istotne informacje Pozdrawiam
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ta sukienka jest z chyba z kolekcji 2006, a na stronie mają już najnowszą kolekcję 2007. Mam nadzieję, że Promesa niedługo uruchomi swoją stronę www...Pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.