|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() miniaturki perfum
Hej drogie wizazystki mam takie pytanie.
Pierwszy raz widzę ten sklep www.taniezapachy.pl Ktoś może zamawiał z ich strony??? To są wszystko oryginalne perfumy? Wybór niesamowicie duży i fajne pojemności do testowania perfum. Boję się tylko żeby to nie był kolejny sklep co sprzedaje podróbki... Proszę o informacje czy warto od nich brac Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Guerlain Lover
|
Dot.: miniaturki perfum
Cytat:
![]() taniezapachy.pl=odlewki perfum . pl (bez spacji) jest ok No i nie licz na to, że to dostaniesz w tym sklepie miniaturki flakonów - perfumy są przepsikiwane do atomizerów i sampli, czyli tak zwane odlewki. Moim zdaniem fajniejsze do testowania są rozbiórki na wizażu ![]() Edytowane przez liv87 Czas edycji: 2017-06-14 o 06:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Zamawiałam wiele razy ze strony "odlewki". Tanio nie jest, ale za to możesz protestować to, co akurat chcesz, bez czekania na rozbiórkę. Nie zgodzę się że każdy zapach doczeka się w końcu rozbiórki, jest odwrotnie - mnóstwo zapachów nigdy nie było rozbieranych. Choć oczywiście warto korzystać z wątki rozbiórkowego - co do tego nie ma wątpliwości.
Kupując odlewki wybierasz pojemność, możesz zamówić nawet 1 ml aby po prostu poznać zapach. Zapachy są oryginalne, jedyne co mi się zdarzyło, to zamiana naklejek na buteleczkach. Na szczęście to była jednokrotna wpadka. Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
Dzięki za szybką odpowiedź
![]() Zapewne kiedyś skorzystam z rozbiórek tylko problem jest taki, że zapachy jakie chce przetestowac tym razem to 1/20 tego co mnie interesuje ;p Trochę odłożyłam sobie na perfumy i tym razem wypróbuje 20 nowości. No ceny trochę wysokie ale nigdzie nie widzę podobnych perfumerii a jak są to 100 zapachów w ofercie z czego moich 3-4. To nic dzięki za odpowiedź zabieram się za zamówienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Nie wiem, czy to dobry pomysł. Przecież jeśli chcesz przetestować jakieś zapachy, to zawsze możesz zamówić sobie próbki perfum za kilka złotych. Nie ma sensu wydawać tak dużych pieniędzy na niesprawdzony jakościowo towar. Możesz się zdziwić, jak przyjdzie paczka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bright side of life
|
Wielokrotnie tam kupowałam odlewki = próbki perfum.
Oryginały, sprawdzony towar. Fajne jest to że mają unikaty których już nie ma w sprzedaży ,nie są w produkcji. __________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1125966 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=870261 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Chyba nazwa tego wątku jest myląca, bo nie chodzi o miniaturki, a odlewki - a to jednak coś innego
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.