|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ćwiczy ktoś z was z Zuzka Light?
Wiem ze jest szał na Chodokowską, ale ostatnio ktoś wrzucił na FB ćwiczenia z Zuzka Light. Wydają mi się podobne, zrobiłam nawet kilka treningów, ale wydaje się że to chyba zbyt zaawansowane. Ktoś z nią ćwiczył? Można zaufać wiedzy, czy raczej trzymać się Chodakowskiej?
Ps. Myślałam by kupić jej filmy, ale 40 pln miesięcznie to trochę dużo. NA youtube jest sporo filmów, więc chyba wystarczy bez płacenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ćwiczy ktoś z was z Zuzka Light?
Treningi Zuzki są krótkie ale na prawdę trudne. Ja na razie odpadam podczas pierwszej rundy (a to demotywuje) więc chyba wezmę się za 6-minutówki Chodakowskiej. Mam nadzieję, że w końcu wskoczę na taki poziom, gdzie treningi Zuzki Light będą dla mnie prościzną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Ja ćwiczę z Zuzką, uwielbiam ją, choć jej treningi dają mi w kość, jest jedyną trenerką, która mnie tak motywuje. Kiedyś ćwiczyłam jej zwowy dwa lata, potem miałam przerwę z powodów zdrowotnych, od miesiąca znowu wróciłam do jej filmików.
![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
a nie trafia was szlag jak ją słuchacie? ciało doskonałe, ale akcent mnie dobija
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Nic mnie nie trafia, lubię ją i tyle. Ćwiczenia są krótkie i męczące, ale za to przynoszą szybkie efekty
![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robię czasami ZWOwy jak nie mogę się wstrzelić w godziny zajęć w klubie i robię trening sama. Wieki temu spisałam w notesie kilka ZWOWów , chyba z serii Brutal Marine (?) AMRAP (?) i robię z kartki. ![]() Zuzka ma bardzo dobre treningi i w systemie jaki bardzo lubię.
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Zuzka, w przeciwieństwie do Ewy Chodakowskiej wykonuje ćwiczenia poprawnie i starannie, jeśli Autorko jesteś całkiwicie początkująca to zdecydowanie polecam Ci Zuzkę, która nauczy Cię jak poprawnie przysiad, plank czy lugnes w bezpieczny dla Twoich stawów sposób.
Ćwiczenie z Zuzką jest bardzo wymagające, to prawda, ale często, w starszych, dostępnych na youtube zowow'ach podaje ona łatwiejsze modyfikacje poszczególnych ćwiczeń, nie musisz dotrzymywać jej tempa, ćwicz na maksimum swoich możliwości. Ja zaczynałam od cwiczeń z Ewą i nabrałam paskudnych nawyków, które trudno mi było wykorzenić. Po problemach z kolanami i wydaniu majątku na otropedów i fizjoterapeutów poszłam po rozum do głowy, nauczyłam się poprawnie wykonywać ćwiczenia i rozstałam się z Ewą. Od kilku lat pracuję z Zuzką i jestem bardzo zadowolona z efektów przy esencjonalności treningów.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.