|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Zbyt szybko reaguję na jego dotyk
Hej
![]() Na początku zaznaczę, że nie mam 16 lat itp co pewnie usłyszę pisząc tego posta.. Mam znacznie więcej ale mimo to mam problem.. Może to nie problem ale dla mnie jest to dość krepujące.. Spotykam się z mężczyzną.. Jesteśmy razem jakiś czas. Chodzi o to że wystarczy że mnie dotknie a mi od razu robi się ,, mokro'' w miejscu intymnym.. Ostatnio zauważyłam że nawet miałam lekko mokre spodnie.. Nie są to upławy bo ja na co dzień aż tak nie mam. U ginekologa jakiś czas temu też byłam nie stwierdził żadnych infekcji. Pewnie dla kogoś to śmieszne i dostanę głupie odpowiedzi ale tak jest. Może w domu to nie przeszkodzi ale np jak gdzieś jesteśmy i mnie dotknie niżej będzie mi po prostu głupio. Z drugiej strony fakt zawsze mogę założyć wkładkę - tylko to wtedy chyba będzie taka niemiła niespodzianka dla niego Po prostu mnie to trochę krepuje więc odkładam to na później nie daje się za dużo dotykać.. Ale może to jest normalne a dla mnie krępujące.. Czy któraś z Was może tak miała?
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zbyt szybko reaguję na jego dotyk
Cytat:
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Nie martw się tak, masz 16 lat z czasem nauczysz się nad tym panować, serio
a póki co wkladki i spróbojcie się nie obmacywać publicznie to spodnie będą suche, jesteś młoda, on bardzo cię pociąga to normalne, no nic nie poradzisz, ale nie musisz się tego przed nim wstydzić, możesz mu powiedzieć żeby nie obacywał cię publicznie bo nie masz drugich majtek na zmiane jak nie jest głupi to nie powinien Cie umyślnie podniecać jak mu byś powiedziała że to Ci w pewien sposób przeszkadza funkcjonować
|
|
|
|
|
#4 |
|
on tired little feet
|
to normalne, po prostu Cię podnieca.
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisała ze NIE MA 16 lat Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A rada najlepsza to wkładki - nie widzę powodu dla których miałyby one być dla niego niespodzianką. Jeśli miałby je zobaczyć podczas rozbierania się do seksu, to pozbywasz się ich tuż przed, w łazience. A jeśli miałby je poczuć podczas wkładania ręki w majty, to nie widzę nic dziwnego w wytłumaczeniu mu że to są rzeczy, które ułatwiają higienę (ja używam ich na co dzień, i to nie dlatego że mam podniety) A czy to fe? No tak na logikę to albo dotyka mokre majty, albo dotyka mokrą wkładkę, więc mokrość i bycie "fe" są przecież takie same jak bez wkładki... :P
Edytowane przez herbata_to_zycie Czas edycji: 2016-08-09 o 19:45 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
live your passion
|
Najlepiej po prostu mieć wkładkę. Będziesz się czuła bardziej komfortowo i spokojnie przy jego dotyku, pocałunku czy czymkolwiek takim. Bez wkładki będziesz niepotrzebnie spięta, a skoro jest dorosłym facetem to raczej widok wkładki nie powinien go dziwić.
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze a jak nie mam tam mokro to źle?
Ja mam jedynie tak że jestem "nakrecona" ale nie mam mokro. To też ok? Czytając watek troche sie zaniepokoiłam.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Regulator reniferów
|
Dopóki dajesz radę w trakcie, jest OK. Ludzie są różni. Dlatego istnieją zarówno wkładki, jak i lubrykanty.
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Oj Sorki autorko w takim razie
jakaś zmulona musiałam być czytając...No ale to i tak lepiej żeby cie podnieciał niż nie podniecał ? nawet jak masz 40 lat i rada ta sama powiedz mu żeby spoważniał a nie cię macał w krzakach jeśli Ci przeszkadza mokrość (ale jak wstydzisz sie wkładki to 40 nie masz), wkładka i do dzieła lub zero macanka publicznie, bo nagle z dnia na dzień nad tym nie zapanujesz |
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też od niedawna spotykam się z facetem i też dosłownie płynę. Wystarczy jego kilka pocałunków w szyję i masaż karku. Wkładka u mnie nie pomaga w żaden sposob, jest zdecydowanie za dużo płynu i dziwnie się pod wpływem tego roluje. Zresztą tak jak mówię, pomimo wkładki ta wilgoć jest wyczuwalna, nawet przez ubranie. Niby twierdzi,że nie chce by mnie to krępowało, bo go to na maksa podnieca,że tak na mnie działa, nie mniej jednak jest to dla mnie i tak trochę niekomfortowe. Raczej to nie grzybica, bo na co dzień nie jestem tam prawie w ogóle wilgotna. Czytałam o jakichś tabletkach na tę przypadłość, ale nie wiem, czy jest sens łykać. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

a póki co wkladki i spróbojcie się nie obmacywać publicznie to spodnie będą suche, jesteś młoda, on bardzo cię pociąga to normalne, no nic nie poradzisz, ale nie musisz się tego przed nim wstydzić, możesz mu powiedzieć żeby nie obacywał cię publicznie bo nie masz drugich majtek na zmiane
jak nie jest głupi to nie powinien Cie umyślnie podniecać jak mu byś powiedziała że to Ci w pewien sposób przeszkadza funkcjonować

Ja mam jedynie tak że jestem "nakrecona" ale nie mam mokro. To też ok? Czytając watek troche sie zaniepokoiłam.
jakaś zmulona musiałam być czytając...