![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() w czerwcu perfumy
NIEAKTUALNE
Witam w czerwcowym wątku i zapraszam do owocnych wymian ![]() A na wymianę mam: Moschino Stars 50 ml tylko test Cartier Baiser Vole edp 100 ml tester z mini ubytkiem (wymienię za wish) Dior Miss Dior Blooming Bouquet 100 ml bez ok. 2 ml, tester z korkiem (wymienię za wish) Donna Karan DKNY Woman Energizing edt 30 ml z ubytkiem testowym Donna Karan DKNY Woman Energizing edp 30 ml z ubytkiem testowym Calvin Klein In2U For Her 100 ml z ubytkiem testowym Calvin Klein One 50 ml z ubytkiem ok. 3-4 ml Cerruti 1881 100 ml z ubytkiem testowym Chopard Casmir 100 ml z ubytkiem ok. 2-3 ml Emanuel Ungaro Fruit d'Amour Pink 30 ml z ubytkiem ok. 2 ml Laura Biagiotti Venezia 2011 edp 25 ml z ubytkiem testowym Versace Bright Crystal Absolu 50 ml z ubytkiem testowym Wszystkie perfumy pochodzą z wiarygodnego źródła, zostały kupione przeze mnie w zaufanych perfumeriach stacjonarnych lub internetowych (jeśli z wymiany - zaznaczam); są właściwie przechowywane. Do wszystkich mam kartonik. Zdjęcia wstawię na życzenie w razie zainteresowania. Szukam tylko i wyłącznie perfum. Każdą ofertę rozważę, zawsze chętnie zaopiekuję się ![]() Givenchy Ange Ou Demon Le Secret 2014 Ralph Lauren Romance Tresor edt Nina Ricci Love in Paris Zapraszam ![]() Zapisz
Zapisz Zapisz Zapisz Zapisz Zapisz Edytowane przez ida-sierpniowa Czas edycji: 2017-07-02 o 14:35 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: w czerwcu perfumy
Hej, moge oddać wiecej flaszek za Miss Dior
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
hej, uprzedzam, że nie mam zapachów na wymianę, ale jeśli masz ochotę to wpadnij do mnie
![]() zgłaszam się po ck in2u ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos za Miss Dior ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Perfume Lover
|
Czy interesowałoby Cie Eternity Moment Calvina Kleina za Venezie?
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hej ,moze chciałabys Gucci Premiere 70/75 ml tester bez korka lub Lolita Lempicka Fleur Deffendue 40/50 za Versace Absolu?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115407 Edytowane przez memento12 Czas edycji: 2017-06-03 o 23:26 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Kochana, dla mnie nie problem oddać 10 ml Romance, jeżeli tak wolisz. Tylko chciałam dać Ci możliwość wyboru, bo mogłabym olać np. Lol Jacobs, lub Valentino floreale, z cięższych to AuD Givenchy klasyk lub gutka z wątku.
Mogę wysłać we wtorek, preferuję paczkę przy perfumach, dla bezpieczeństwa ![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Pomyłka, napisałam nie tu, gdzie chciałam
![]() Edytowane przez ida-sierpniowa Czas edycji: 2017-06-04 o 10:18 Powód: pomyłka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
oddam dużo za miss dior
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Nie bardzo wiem jak ugryźć temat
![]() ![]() I tak naprawdę to poza wątkiem nie bardzo mam co dorzucić, z kolei uwielbiam coco m, wiec bardzo mnie kusisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Donna Karan DKNY Woman Energizing edt 30 ml z ubytkiem testowym
Donna Karan DKNY Woman Energizing edp 30 ml z ubytkiem testowym Calvin Klein In2U For Her 100 ml z ubytkiem testowym Calvin Klein One 50 ml z ubytkiem ok. 4 ml Cerruti 1881 100 ml z ubytkiem testowym Chopard Casmir 100 ml z ubytkiem ok. 2-3 ml Emanuel Ungaro Fruit d'Amour Pink 30 ml z ubytkiem ok. 2 ml Laura Biagiotti Venezia 2011 edp 25 ml z ubytkiem testowym Versace Bright Crystal Absolu 50 ml z ubytkiem testowym ?
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Dokładka, zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Witaj, dziękuję, ale nic nie znalazłam. Tylko MDBB wpadło mi w oko, ale pojemnosci nie takie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, pytałaś u mnie o Givenchy. Powącham to, co masz na wymianę i jeszcze się odezwę. Pozdrawiam
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Witaj, przepraszam Cię, ale czytając i piszać miałam w głowie to co chciałam mieć czyli Miss Dior Absolutely Blooming. Pomyliłam je... Niestety nic innego nie widzę za Allure. Chyba, że masz coś poza wątkiem z Chanel.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Mała dokładka, zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Moglabym wymienic na cos z tego:
Cartier Baiser Vole edp 100 ml tester z mini ubytkiem (wymienię za wish) Dior Miss Dior Blooming Bouquet 100 ml bez ok. 2 ml, tester z korkiem (wymienię za wish) Donna Karan DKNY Woman Energizing edt 30 ml z ubytkiem testowym Donna Karan DKNY Woman Energizing edp 30 ml z ubytkiem testowym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() Zapraszam do mnie, może coś Cię zainteresuje ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:06.