|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
puzzle dla dziewczyny
Zastanawiam się nad prezentem urodzinowym (27) dla swojej dziewczyny. Kiedyś jak była o tym taka "wtrącona" dyskusja to mówiła, że ona nic specjalnie ode mnie nie oczekuje, sam fakt, że przy niej jestem, sprawia, że jest szczęśliwa .
Wiadomo, sporo kobiet tak może mówić do swoich partnerów, a podświadomie jakiegoś prezentu oczekują Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić, że jest szczęśliwa tylko z racji tego, że "mnie ma". Co do prezentu - przyszedł mi, chyba absurdalny pomysł, żeby jej kupić ... puzzle (tak 1500 -2000elementów ). To jako takie symboliczne odniesienie do wspólnego "ukladania" związku i, że to wspólne budowanie relacji w związku, chociaż czasami trudne i wymagające (jak ułożenie tylu puzzli) może dawać sporo radości. Poza tym chcę, żeby miała na dłużej coś co jej będzie o mnie przypominać (mieszkamy 300 km od siebie) Tylko pytanie - czy sam prezent nie jest zbyt trywialny? W końcu raczej się daje kwiatki czy coś słodkiego
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: puzzle dla dziewczyny
Nie wiem czy już nie po czasie, ale pomysł całkiem fajny. Moja mała podpowiedź: widziałam gdzieś puzzle, które robią z przesłanych zdjęć. Poszukaj np. na allegro czy gdzieś wygoogluj. Jeśli zrobisz puzzle z waszego wspólnego zdjęcia na pewno będzie zadowolona, a i fajniejsza pamiątka niż takie zwykłe puzzle
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
obyśmy się nie spóźniły wspólne zdjęcie albo zdjęcie które jest w jakiś sposób szczególne, przerobione na puzzle, mogłoby być wspaniałym prezentem, serio. lepszym od kwiatków i czekoladek
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję za odpowiedzi
Już sporo po czasie odpowiadam, ale tak... ostatecznie kupiłem jej poduszkę (jest nią zachwycona) i do tego napisany ręcznie list na specjalnym papierze, taki: "życzeniowo-osobisty" Ale co do puzzli - mieliście racje - to byłby super trafiony prezent, bo już po jej urodzinach jak "przypadkowo" sprowadziłem rozmowę nt. puzzli to mówiła, że puzzle uwielbia. Planuje jej kupić... zupełnie bez okazji, niech się ucieszy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.