|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Duma Faceta???
Witam,
Postanowiłam napisać bo chciałabym poznać Wasze zdanie na ten temat. Poznaliśmy się już dawno temu. Przytulaliśmy, trzymaliśmy za ręce. Po jakimś czasie poniosło mnie i powiedziałam mu, że go kocham. Jego odpowiedź, była taka że tą znajomość traktuje jak przyjaźń. Generalnie zerwał ze mną kontakt na długo. Zajęliśmy się własnym życiem. W ostatnim czasie odnowił ze mną kontakt. Pisaliśmy, spotkaliśmy się. Pewnego razu zabrał mnie w fajne miejsce. Miło spędzony czas.. Trochę się blokowałam, on trochę miłych komplementów-gdzieś tam oparł się o mnie, ja nie broniłam się przed tym. Zaskoczona byłam gdy swoim kroczem (przepraszam za szczegół) oparł się o moją nogę. Nie protestowałam. Ogólnie cieszyłam się wszystkim wokół jego traktując koleżeńsko... bo niby kiedyś powiedział przyjaźń.. nie wiem jak to ocenić teraz... Później był poważny.. mało mówił. Wróciliśmy do domu. Spotkałam go po 2 dniach. Nie był w stanie wypowiedzieć do mnie ani słowa. Nie potrafił. Zajęty sobą, swoim telefonem.. z trudem wypowiadał każde słowo. Zapytałam czy jest coś nie tak.. Odpowiedział nie... wszystko ok. nie jestem obrażony itp. Generalnie nie ma dnia abym, od tamtej chwili nie pisała do niego, próbowała rozmawiać, jestem miła, czasem przesadnie proponuję spotkania. Wszystko jest na nie lub spławia mnie w bardzo kulturalny sposób. Zero spotkań, dwa słowa i nie ma nic, nie ma nas...i tak od ponad miesiąca. Na prawdę nie wiem jak mam się jeszcze starać, co zrobić? Czuję się odrzucona, tak jakbym nie zasłużyła na przyjaźń, zaufanie. Zupełnie tego nie rozumie. Staram się, a może źle to odbieram, że niby jemu wtedy przez chwilę mogło zależeć? On jest taki trochę przeczulony na sobie...no ale ile można być tak upartym ale i obojętnym....??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Duma Faceta???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
on jest jeszcze chłopcem, nie mężczyzną.
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
autorko,
odpuść to sobie. Facet nie chce kontaktu z tobą, spławia cię, a ty dalej z uporem maniaka narzucasz się. Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
oj nastoletni chłopcy tak mają
![]() Autorko, jesteś czasoumilaczem. Jeśli chłopak nie ma nic lepszego do roboty to spędzi czas z zapatrzoną w niego dziewczyną, która robi do niego maślane oczy i podbudowuje jego ego. Te gesty, o których piszesz mają za zadanie jedynie podtrzymać Twoje zainteresowanie. To jest bardzo nie w porządku. Chłopak wie, że się w nim zakochałaś, on Cię nie chce, ale nadzieje daje, i to tylko i wyłącznie dla własnej rozrywki. Nie pisz do niego, nie spotykaj się, za dużo Cię to kosztuje, a nic z tego nie będzie.
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Jesteśmy dorośli. Może i relacja wygląda dziecinnie ale skonczylismy 26l
---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Nie jesteśmy dziećmi, choć relacja jest dziecinna. Mamy skończone 26 l Ja po prostu czuję się winna, że od razu nie odwzajemniłam jego zachowania, a podeszłam do tego koleżeńsko. Odrzuciłam go, a teraz ja tak się czuję widząc jak on się zachowuje... Chciałabym to naprawić. Dużo się starałam. Dużo ciepłych słów, zainteresowania z mojej strony itd. ale to nic.. czasem odpisze dosłownie za 10 wiadomością istnie z łaski..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Odnosząc się do tematu wątku- to nie jest duma faceta, tylko albo zupełnym brak dojrzałości, albo brak zainteresowania Tobą jako potencjalną partnerką.
![]() Edytowane przez mellitus Czas edycji: 2017-08-19 o 13:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Odpusc sobie, on nie jest zainteresowany zwiazkiem i to nie twoja wina ani twojego zachowania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Nie żałuj go, nie kontaktuj się, niech spada. Dla mnie oczywiste, o co mu chodziło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.