|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Pomyliłam karmy :(
Chciałam dać jeden z użytowniczek forum negatywną karmą, gdyż bardzo nie podaba mi sie sposób w jaki wyraża swoje zdanie < zresztą nie pierwszy raz >, ale zamiast negatywnej karmy dałam pozytywną
![]() ![]() Można to zmienić ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomyliłam karmy :(
Cytat:
Dwukrotnie pisalam do Zlosliwca w tej sprawie, za drugim razem wklejajac cytat z poprzednia wiadomoscia, bo myslalam ze moze nie dotarla i dlatego brak odzewu. Cisza od okolo miesiaca. Wiec jak rozumiem te wiadomosci sa zostawione bez jakiejkolwiek odpowiedzi - ani na tak, ani na nie. Uzytkownicy sa pozostawieni sami sobie z tym problemem. Chyba jedyne co mozna zrobic to dac trzy negatywy zeby sie wyrownalo. zly dotyk to polowa dobrej karmy dlatego dwa zeby zniwelowac pozytywne poglaskanie i trzeci zeby dac tego zamierzonego minusa. Edytowane przez nekome Czas edycji: 2006-06-11 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja raz dostałam negatywną karmę,użytkowniczka nie napisała powodu.
![]() ![]() ![]() Mi się nigdy nie zdarzyło popełnić błędu,ale gdyby istniała możliwośc poprawy karmy,byłoby fajnie. ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
no tak, chyba myślimy o tej samej osobie .
niestety przez moją nieuwagę doda łam jej karmy, ale przynajniej poprzez komentarz wyraziłam moje niezadowolenie . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
no właśnie , autmatycznie jest zaznaczone "pochwalam" :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.